Tugce28 Regl e 5 gün var kasıklarımda ara ara biren bir ağrı var ama tek bir yere özellikle sağ kasığıma giriyor hamilelik belirtisi yazıyor ama klomenden sonra kist oluşabilir demişti doktor yoksa kist mi ağrı yapıyor yaşayan var mı ??
Fatmamuduk Tugce28 Canım klomen kullandım ama bende hiç bir işe yaramamış belki de bünye meselesi o yüzden onun ağrısı mı bilemem, ama hamileliğin başlarında kasıklar da sancı ve batmalar ani sancı olabiliyor tabi ki herkesin belirtisi farklı oluyormuş
nurseliny Tugce28 aynı durumdayım 🙄 bekleyip görcez Allahım hayırlısını nasip etsin, tez zamanda muradınıza erdirsin inşallah 🤲🏻🌹
Fatmamuduk Tugce28 Evet kistim vardı hatta şuanda da var doktorum normal dağılır o gebelik ilerledikce dedi
Tugce28 Fatmamuduk tek taraflı aniden girip geri gidiyor ağrı acaba kist bu kadar hareket eder mi bilemiyorum
Bittercikolataa Canım benim inam bunu ayırt etmek çok zor. Umarım bebeğin burdayım diyodur Rabbim hayra çıkarsın insaAllah🥰
nurseliny Tugce28 unutkanlık 😄 sayılırsa bide sık ruh hali değişimleri, bedenin verdiği tepkilerden yok ta , böyle şeyşer var