Filizulucay Merhabalar hastaneye gittim doktor dramamine ilaç verdi bulantı icin kullanan oldumu daha önce aramızda bilgi verebilirmi
teletabi Filizulucay prilam dr kullanıyorum 36+4 üm en büyük desteğim oldu diyebilirim bebek gibi bir hamilelik yaşattı bana sağolsun 🥰
baby0615 Filizulucay ben prilam dr kullanıyorum bir de bugün doğal olsun diye imuneks emetium aldım ona devam edeceğim.
MihricanA Filizulucay Prilam Dr. Kullanıyorum kurtarıcı gibi bisey oldu bende hastanede yatmıştım bulanti ve kusma icin doktor bu ilacla taburcu etti bittikce kontrollerde tekrar yazıyor doktorum
symnrr Söylediğin ilacı bilmiyorum ama doktor bana Dr prilam diye bir ilaç vermişti. Yan etkilerini vs iyice araştırıp kullan inşallah geçer çabucak 🙏
Huriyeolgn teletabi bende prılam dr kullanmaya basladım 3 gundur geceleri 2 tane ıcıyorum sızınde hapı ıcmenıze ragmen cıkardıgınız mıdenızın bulandıgı zamanlar oldu mu ılk 2 gun ıyıydım bugun faydası yok gıbıydı
baby0615 Busbus58 zencefil kapsülü diye geçiyor ilaç değil içinde sadece zencefil var. Zencefilin mide bulantısına iyi geldiği söyleniyor.
Sehribann Busbus58 aromasiz maden suyuna limon sıkın ve sonra tuz koyup için. Anında etki ediyor. Öneririm.
Ahsentas Huriyeolgn bazı günler oluyor 8+3 hamileliğim. Bazı günler 1 atıyorum kusmuyorum bazı günler 2 atıyorum kusuyorum o ne yediğinede bakıyor
teletabi Huriyeolgn evet ilk kullanmaya başladığımda olmuştu. Bazen ara ara oluyor o zamanlarda da sabah 1 tane iç demişti doktorum ama ben dayandım içmedim açıkçası birazda bulansın canım dedim heptende minnoş bi hamilelik olmasın😂
Aysn6767 Huriyeolgn ben hapa rağmen kusuyorum sizin gibi. Aynı şekilde alıyoruz ilacı bi günüm diğerini tutmuyor maalesef 6.haftada başladık ilaca gayet iyidi 7.haftada ilaca rağmen hergün kustum nerdeyse. Yarın 10 oluyoruz çok dengesiz gidiyor benimde 🤢
Tunazeyneb Filizulucay bütün bulantı haplarında olduğu gibi uyku hali yapıyor onun dışında bi yan etkisi yok kusmayı engelliyor aç karnına içiyorum sabahları
Huriyeolgn Ahsentas çok fazla yedıgım soylenemez malesef 11. Haftama gırıcem hala bulantım cok kg verıyorum