Eby nurrrrrr ben de bu yaşıma kadar hep kendim ağda ile temizledim bikini bölgesini. Ama şuan 7. Aydayım son kez denedim ama hiçbir şey gözükmüyor göbekten doğru düzgün yapamadım 😂
Nihall Kızlar ağdanın hiç bir sakıncası yoktur rahatlıkla yapabilirsiniz jiletle gürleşebilir ama Doğum sonrası lazere giderim derseniz jilet tavsiyem 3 gün gider en azından Ağda son zamanlarda zorlayabilir
znurstnKaraca Annesininilkyavrusu jilet kullanmayın çoğaltıp sertleştiriyor ve çok sık uzuyo en iyisi ağda 🙋🏻♀️
Eby nurrrrrr yok kutu ağda almıştım bi de rulo ağda beziyle. Normal ağdacıların yaptığı gibi sadece evde kendim ısıtıp yapıyodum
GamzeIleri Kibarbaby Neden yasaklamış bilemicem ama biz yıllardır Epilasyon yaptırıp hamilelik dönemi yaşayan hastalarımıza ağdaya geçiş yaptık, hiç bir sorun ile karşılaşmadık çok şükür 🙏 tabiki siz dr tavsiyelerine uyunuz 😘
GamzeIleri Uygun günde 20 ila 30 Lazer Epilasyon hastası alıyoruz, bunların hepsi jilet kullanan hastalar Epilasyona geçiş yapanlar, her 20 kişiden 17 si neredeyse kararma şikayetiyle gelir jilet yüzünden, siz şanslıymışsınız gerçekten👍
GamzeIleri Hannah hamilelikte döneminde bazı dr lar yasaklıyor bazıları onay veriyor, sebebi çok azda olsa radyasyon tehlikesi çünkü lazer ışın ve ısı tedavisi özellikle ışın çok fazla yayıyor. Bebeğe bir zararı olmasada, başka bir sebeple bebekte bir sorun oluşsa bizler bunu lazere bağlarız ister istemez. Hiç gerek yok riske girmeye kafalarımızı bulandırmaya.
Bgmbgm Annesininilkyavrusu ben ağda yapıyorum cnm camsakizi önceden beri yaptığım şekilde başka bişey kullanmadım hiç bugün ağda günüm hatta 🙊 37 haftalık oldum doğuma hazırlık
Bgmbgm Tnm ben hep yaptım cnm ilk gebelikte de öle ayda bir yapiorum bı sıkıntı olmadı benim düşük tehlikenin.yoktu ama tehlikesi olanlar için bilemiycem
Eby nurrrrrr benim annem kuaför olduğu için toptan aldığı malzemelerden almıştım marka yazmıyordu yani üstünde. Ama hassas bölgeler için sir ağda olarak ararsanız bulabilirsiniz
Hnd Annesininilkyavrusu Ben hamilelikten sonra kendi ağda mı kendim yapıyorum, özel bölge için çok zor oluyor ama başka bir yerde yaptırmak istemiyorum açıkçası, hem uzun süre gidiyor tertemiz
CansuTreci Uygun cildiniz hassas ise normal.Ağdadan sonra ılık sade maden suyuyla yıkarsanız hiçbir kızarıklık vs kalmaz.