Emineavar sabrszanne111 ben başından beri çekiyorum herhalde kilo aldıkça daha da artıyor ağrısı daha 5 aylık olduk bakalım Allah yardımcımız olsun🙏
ilkbaby sabrszanne111 benim kalça kemigim agiriyor acaba kuyruk sokumuyla karistiriyomuyum popomun üstüne oturamiyorun
Durukusunannesi sabrszanne111 3.ayımdan beri yaşıyorum birden kitleniyorum sonra bi küt diye ses geliyo kemiğimden açılıyorum ama o acının tarifi yok 🥺
Necla38 Evet bende 36+2 yim ama benımde 30larda baslamıstı ve kütür kütür ses gelıyor kalkıp yattıkca
Mirayse1 Ebnimde öleydi 4yıl gecti doğumdan bütün doktorlar kuyruk sokumun terse dndms nasıl oturuosn sen diyor ama ben 2-3saat yolculuk yapmadan veya sert zemine uzun süre pturmadan ağrı hissetmiorm su an.
Tazeanne-96 Mirayse1 doğumda mı olmuş bu sorun sizde çünkü bende bir kaza sonucu kuyruk sokumum kırıldı ve yamuk kaynadı . Normal Doğumda tekrar zedelenir mi merak ediyorum da
Hozdemir Benim 4 yıl önce kırıldı cocsit kemiğim yani kuyruk sokumum doğum da Bebek büyüdükçe ağrı oluyo. Normal doğumda da kırılma riski oluyo
Edsn Benim de çook ağrım vardı resmen oturamıyordum kalsiyum ve magnezyum verdi doktorum knları düzenli kullanınca geçti şükür
Mirayse1 sabrszanne111 kuyruk sokjmunu kanca gibi düşük hafif kıvrımlı içe doğru dönük olması lazımmıs benmki dısa dönmükmüş röngendede belli.
Emineavar ilkbaby aynı durumdayım kuyruk sokumu oluyor sanırım benimde sağ kalça kemiği yan dönünce biraz rahatlıyorum
sabrszanne111 ilkbaby Emineavar iki poponun arası orta kısmı oluyor tam olarak mesela afedersiniz klozete bile oturunca bi ağrı sızı hissettiriyor
Necla38 mervoss sanırım bebek agırlastıgı ıcın artık baskıdan kaynaklı cunku daha önce öyle bırsey yoktu haftam ılerledıkce ortaya çıktı