Inci89 Anneler 20 günlük bebeğim de topuk kanında biotin eksikliği çıktı üniversite hastanesine goturmemizi söyledi sağlık ocağı gittik tekrar tahlil yapıldı 1 ay sonra çıkacak sonuç. Çıkana kadar ılaç a başladı. Başına gelen varmı böyle bi durum
sevimlieyuboglu61 Inci89 benim 2 yiğenimde varr. Biri 4 diğeri 2.5 yaşında. Anlaşıldığı andan beri biotin vitaminini kullanıyorlar. Çok şükür çok zekülrr
Inci89 sevimlieyuboglu61 lütfen sizinle biraz bilgi alış verişi yapabilirmiyim moralim çok bozuk nasıl yeğenleriniz benim bilgiye ihtiyacım var
sevimlieyuboglu61 Inci89 çok şükür çok iyiler. Hatta büyük olan ultra zeki 9 aylık yürüdü 11 aylık konusmays başladı . Sadece vitamin ilacını her gün içiyorlar . Gelişimleri her şeyleri çok güzel
sevimlieyuboglu61 Inci89 sakın moralinizi bozmayın sonuçta vitamin alıyorlar. Enzim az çalışması yüünden dışarıdan hazır takviye oluyor. Çok şükür başka bir şey değil 🤲
Inci89 sevimlieyuboglu61 internette okudum çok moralim bozuldu zeka geriliği bile yazıyordu vücutta döküntü bebeğinde hiç öyle birşey yok çok şükür
sevimlieyuboglu61 Inci89 hayır hiç bir şey yok. İnternete okunan moral bozuyor haklısın. Ablamda başlaydo öyleydi inan hiç bir şry olmadı çocuklara