Zeynepps Merhaba herkese 35 haftalik olduk sleepy bebek bezi kullanmayi düşünüyorum 1 numarası 2_5 kg arasindaki bebekler icin. Bebiş suan 2.5 kg dedi doktorumuz dogana kadar 3.5 olur diye düşünüyorum trenyoldan siparis vericem 210 adeti 110 tlye geliyor 2 numarali bez de ayni adet ayni fiyat. Sorum su 1 numara alsam 210 adet kullanilir mi yoksa garantiye alip 2 numaradan mi siparis vermeliyim
Elif9595 Zeynepps canım bende sleppy aldım hepsi burada baya uygundu 35haftaligiyiz bizde 160 tane 1numara 160tane 2numara aldım 2numarasida 3_6kg zaten daha iyi olur dediler
polisanne19 Zeynepps bende 32+4 teyim bebek 2275 gram trendyoldan aldık 210 tane 1 numara bez uyguna geldi ama daha doğuma var kilo alır sanırım hepsini kullanamayacaz gibime geliyo
Merve_kucuk Zeynepps 1 numara 120 adet aldım. Kızım 3.300 doğdu. O bez bittikten sonra 2 numaraya geçtim 270 tanede onu kullandım. Şuan 3 numarayı kullanıyoruz 188 adet olanını aldım 🙂
ipeginannesi Zeynepps benim bebeğim 3200 doğdu, 15 günlük olduk 2 numarası büyük geliyor 1 numara kullanıyorum. Bir de göbek düşmeden önce bezi göbeğin altında tuttuğun için büyük bez zor olur. 1 numara da alın o yüzden ama 210 tane değil de az alın fazla gelir diye düşünüyosanız.
Eddaliko Bende direk 2 numara sipariş vermeyi düşünüyorum çünkü 1 numaraya cok küçük diyorlar hep🤷🏼♀️ama yinede o kadar cok alma bence canım ben 80 li falan alcam ilk aşamada
Sera34 Arkadasım sleepy 1-2 numara aynı hemen hemen boyutu dedi oda 1 numara 210 adet almıs bitince 2 numaraya gecmıs ti
Zeynepps polisanne19 bana da hepsini kullanamayiz gibi geliyor 1 numarali bezde göbek oyuntusu varmis sanirim 2 de var mi bilmiyorum ikiyi almak daha cazip gibime geliyor
Zeynepps Merve_kucuk 1 numara 120 adet bitti mi peki cevremde kimse yok verebilecegim atip israf etmek de istemiyorum fazla alip
Tuanazra Ben 20 li (hosgeldin paketinde olan) 1 numara aldım. 210 lü 2 numara aldım. Sleepy market te güzel avantaj paketleri oluyor
Merve_kucuk Zeynepps Evet bitti. 1 numaraya devamda ederdim oluyordu kızıma ama rahat etsin diye 2 numaraya geçmiştim hemen
Bsraydin Ben de 1 no kucuk..2 nosu diger markalarin 1 nosu gibi diye duydum araştırıyorum..1 nodan 1 paket almayı dusunuyorum su an
Hazal93 Ben yorumlara bakarak 2 numara aldım. Bedeni küçük olduğunu okumuştum. Trendyolda fiyatı baya uygundu.
Duruhnd Ben 1 paket 40 lı 1 numara sleepy,1 paket 210 lu 2 numara sleepy, 1 paket 70 lı 1 numara prima premium care aldım prima olanı geceleri kullanmayı düşünüyorum daha rahat eder diye hemde deneme amaçlı
Cnsrgz Bende hoşgeldin setinden almıştım hastaneye onu götüreceğim 70 li prima premium care aldım 1 numara sonra yine setteki 20 li 2 numara sleepy ve 2 numara molfix pure soft düşünüyorum her bezden deneyip ona göre karar vereceğim çünkü duyduğuma göre bebek bezini kendi seçiyormuş örneğin bir arkadaşım sadece molfix kullanabiliyor… stok yapmayı düşünmüyorum.
Kadiss Zeynepps bende bu konuda cok kararsızdım en son 1 numaraya karar verdim iyiki de oyle yapmısım cok rahat oldu canım kucuk de degil boyutu