TugceDmrc Minikpatiler belki sancı vuruyordur devam ediyor mu sürekli yani dk tuttun mu canım gelip geçiyor mu , dinlenince hafifliyor mu
Betim Minikpatiler bilmiyorum ben de ..39 artı 3 üm. Vajinam sızlıyor bacaklarım da anlamadım ne bu sancı mı değil mi
Merve_seda Minikpatiler bende 39+6 belimin sağ tarafı , kalçam ve sağ bacağımın ağrısından yürüyemiyorum 😢 vajinama baskı yapıyor ama başka hiçbir belirti yok . Nişan ve su da gelmedi
Lylza3447 Minikpatiler bende 39+5 oldum aynı bahsettiğin ağrıları yaşıyorum otururken hele afedersin çivi batıyormuş gibi oluyor vajinada
Betim Minikpatiler sancı nasıl bir şey bilmiyorum ki bu ne ağrısı onu da bilmiyorum 4 gün kaldı doğuma normal olacağı için gün de belli değil belirsizlikler içerisindeyim
Minikpatiler TugceDmrc suyum gelmeden gitmeyi düşünmüyorum şuanlık daha da şiddetlenrse giderim teşekkür ederim
Merve_seda Minikpatiler ikincş kızım olacak rabbim kısmet ederse. İlk kızım 39+4 gelmişti . Bu kızımın gelmeye niyeti 🤦♀️ Sanırım çoğunun öyle
Belinay_AliEge Evet ben varım malesef aynı ağrıları 30.haftada yaşadım Şuan 38+2 Aynı ağrılar yeniden başladı dönemiyorum saga sola yatakta oyle sızlıyor ağlıyorum sinirimden yoruldum artık….