Huriyeolgn Rabbim sağ Salim yavrunuzu kucağınıza almaya nasip etsin bol bol su iç salatalık ye havuç ye havuç suyu bunlar su yapar sürekli meyve ye siyah üzüm ye Bn bazen yemek yemediğim oluyordu hep meyve yiyordum kabusu karpuzdu erik kiraz elma şeftali muz havuç salatalık her gece yatmadan önce 4 5 afet soyar az tuzlardım ve yerdim su eskiden gün içinde iki üç bardak içe biliyordum ama şimdi 2 3 litreye çıkartım midem bulanmasın diye de arada iki üç yaprak nane çok inceden br dilim limon suyuma koyuyorum sürekli üstüne su ilave edip içiyorum yemeklerimi de br ara çok makarna hamur işi yiyordum kilo çok almayım diye yavaş yavaş azaltım ekmeğimi azaltım çoğu yemekleri ekmeksiz yiyorum bi kahvaltıda ekmek yerim yada sulu br yemek olursa öyle kırmızı et tavuk balık bulgur pilavı pirinç pilavı yeşil mercimek taze fasulye kuru fasulye nohut yemeği yaz kil demeden bebeğim için yiyorum he az yiyorum ama gerisinden yemeğe çalışıyorum bebeğim vitamini alsın diye roka dere otu maydanoz nane soğan biber patlican ıspanak pırasa türlü hata eşim bana diyor niye Kış yemrgi yapıyorsun bebek için diyorum onlarda mecbur yiyor çok şükür şimdiye kadar br sıkıntı çıkmadı inşallah bundan sonrada çıkmaz sizde benim gibi yaparsanız Allah’ın izniyle hastane köşelerinde perişan olasınız daha yolun balındasınız çünkü