FatmaDeliceYldrm 6 aylık hamileyim bebek bisküvisi qerek yoqurtla qerek sütle çok seviyorum sizce çok kilo aldırır mı ve zararı olur mu
[silindi] FatmaDeliceYldrm bende bebek bisküvisi çok seviyorum sade yerim ama içindekiler kısmında şekeri görünce yememeye başladım. Çocuklar içinde sağlıklı değil bence içerisinde şeker var resmen 6 aylık çocuğa şekerli bir şey verilir mi anlayamadım şok oldum. Biz hamilelerde şeker tüketimine dikkat etmemiz gerektiği için kullanmıyorum artık ben
Obsesifk FatmaDeliceYldrm bebeğe öok kilo aldırır ben geriden geldiğinde yemiştim normale dönmüştü kilosu falan ama vitamin yönünden çok zengin Tarçınla tüketirsen şeker etkisini azaltabilirsin
Cisemk FatmaDeliceYldrm 30haftalık hamileyim o bebe bisküvisi beni bitirdi diyebilirim😂 çok kilo aldırıyor haberin olsun bende çok seviyorum ama yememeye çalışıyorum artık
FatmaDeliceYldrm [silindi] daha doqurmadım bebeğe deqil kendim yiyorum ama şeker oranı fazlaysa aha az yemeye çalışıcam ☺
[silindi] FatmaDeliceYldrm tamam bende onu diyorum zaten anladım sizin yediğinizi ama sizin yediğinizi bebekte alıyor. Ben 6 aylık bebeğe şekerli bir şeyi yediriyorlar ona şaşırmıştım bilmiyordum içinde şeker olduğunu çünkü☺
esrmhmt FatmaDeliceYldrm bizim arkdşta hiç bir şey yemeyip ondan yiyordu diyet yapar gibi çok kilo aldı👍 Bence az tüketmeye çalış.
BeyzaGnaydn Ay bende bagimlilik yapti bu cicibebe, aksamlari sutle beraber onu yemeden yatamiyorum ya😬 bana kilo aldirsin hosuma gider 😂 ama bebege bi zararinin olup olmayacagini bilemiyorum, insallah yoktur🙂 yaninda bir bardakta sut iciyorum yatiyorum valla🙂
FatmaDeliceYldrm BeyzaGnaydn ohhh mis ☺ Ama şeker oranı yüksekmiş ya biraz az tüketmeye çalış bebek için iyi olmayabilirmiş
BeyzaGnaydn Cisemk ya bende her aksam yiyorum bu bi bende mi etki etmiyor acaba 😂 dogumdan sonra birazcik kalca got kalsin istiyorum ama tık yok yine ayni sekilde kilo aliyorum ilk hamileligim gibi