Nevinn ismayilin_annesi teşekkür ederim cevabin icin haklisin hastaligin ilerlemesindense bi zarari olcagini bende düşünmüyorum
Aden Nevinn name limon ada çayı maydanoz içlimemesi gerkiyoemuş canım düşük yaptırdığı için bebeğin büyümüş zarar gelsin istemeyiz sadece ıhlamur içebilirin oda en fazla 2 bardak 🙏🏼
Nevinn Aden canim nane limonu dusuk yaptirdigini hic duymadim oburlerini duymustum da insallah bi sikinti olmaz dedigin gibi
Nevinn SevDin toz nane koyarım ben hep nane limon cayina bu ara grip baslangici var gibi de onun icin ama bal olayini sizden duydum ben normalde yerim balı ama bebege mi alerji yapiomus hic duymamistim
SevDin Nevinn evet bebeğe 1 yaşına kadar bal vermeyin diyor uzmanlar en çok alerji yapan besinmiş o yüzden Doktorum banada önermedi
Nevinn Neslihannteo onla gecmis olsun sanada canim ama ben oyle yaparim zaten bi 5 dk demlendirir oyle icerim sanada allah şifa versin🤗
Fatmafatma Nevinn bogazinda sorun varsa eger pekmezi tereyağında isitip ekmek lede yiyebilirsiniz yada sutu isitip bal koyun icine oda iyi gelir veya portakal suyunun icine bal veya pekmez katin icin boğazınizdaki seyi söker atar illa nane limon sart dill
Nevinn Fatmafatma canim bogazim agrimiyo pek ama grip var su an normalde balli süt fln icerim de burda bi arkadas bal iyi deil demis dru ben de ilk defa duydum sen tuketiyomusun
Fatmafatma Nevinn evet bogazimda bisey hisedince sutu ilitip bal bir kasik koyuyom fazla icmedkden sonra bisey olmaz bal kafani karistiriyorsa pekmez koy sute ole ic yada yogurda pekmez kat ic o iyi olur vitamin hem
Nevinn Fatmafatma haklisin canim pekmezi de cok sevmiyorum aslinda ama deneyim olmadi cok teşekkür ederim
Domatesimm Nevinn ben dün içtim nezleyim de elma limon nane kaynatıp içtim 🤦🏻♀️ 31. Haftamdayım. Bu zamanlarda zararlı değil diye biliyorum ama siz yine de bi doktorunuza sorun 😣
Nevinn Domatesimm kontrolume 1 hafta var daha ama gittigimde sorcam bende bisey olmaz insallah sende kafana takma
Nevinn SevDin canim o dogduktan sonraki asama deil mi yani dogduktan sonra 1 yasina kadar verilmiyo evet onu duydum ama hamilelere sakincasini duymadim