GlahBilgiliPelit Nevinn nane limonu abartmadan içebilirsin diye biliyorum cnm (1 2 bardak ) içmemen gereken bitki çayları.. ama sen yine de doktoruna danış 😉😊
Zeykem Nevinn vala ben 15-16. Haftadayken bı hasta oldum ayyy ölüyodum içtim ben hemde hergun oyle ıyılestım dokro ıcebılırsın demısdı
AyseSapmaz Nevinn maydonoz olan ve hazır poset çaylar sıkıntı ama evde çok fazla içmemek şartıyla icebilirsin ben içtim bir sıkıntı olmadi
NurEmree Nevinn Nane tere maydonoz bunlari bana doktorum asla yeme demişti ben 36. Haftadayim suan smdiye kadar 4-5 kez grip oldum hepsinde sicak suya limon birkac damla cok az tuz minnacik birde bal koydum ictim durdum bol meyve yedim✋🏻🙏🏻
Fatmafatma Nevinn ozman bir bardak icebilirsin baslarda olsaydin sikinti olurdu abartmadikca bisey olmaz yani herlde cunku nane ve limon birlesimi idrar sokturucu ozelligi oldu icin fazla icmememk lazm erken dogm vs olmasin allah korusun
GlahBilgiliPelit Nevinn nane limonu ve ıhlamuru içebilirsin cnm 1 2 bardak max abartmadan ama diğer bitki çaylarını adaçayı , melisa , ahududu, keten tohumu vs gibi onları tüketme 🙂 rahimde kasılmayı tetikler bu bitki çayları be kabız yapar.
Nevinn deletedmom43 evet canim onu bende duymustum ama nane limon icin bisey duymadim bide sizlere sorayim dedim
Ayseyldrmm İçme. Benim doktorumda yasakladı. Kesinlikle nane limon içilmeyecek demişti. Düşüğe etkisi cok büyükmüş. Ne kadar haftalık olursan ol.
Uygun Nane ilk 3 ay düşüğe sebep olabiliyormuş uzak durmak lazım. Ama siz 30’lu haftlardasınız bişey olacağını sanmam. Sonuçta 1 lt içecek haliniz yok. Ardı önü 1 bardak içicen.
Neslihannteo Nevinn icebilirsin bende grip olduğumda daha onceden de ictim ayni hsftadayiz suanda gribim iciyorum vallahi yoksa nasil atlatacagiz sadece abartmamak lazim o kadar
damlahazar Hamileliğin başlarında riskli olabilir ama ben16. Haftalarda bardak bardak içiyordum ilaç vermiyolardı çünkü mümkün mertebe. doktorum herhangi bi sakıncası olmadığını söylemişti şuanda 30. Haftadayız Çok şükür 😇🙏🏻