Angelkljh Kızlar midem burkuluyor ovalayinca karsigima vuruyor çok kötü acıyor midem felan normal mi bu 11 haftalık hamileyim
Hilalyusuf Angelkljh canın bende 12 haftalıkken sancım oldu kasıklarıma kadar dayanılmayacak gibiydi malesef alttan baktılar ama hiçte korkulacak gibide değil canın acımıyor rahat geçmişti eğer ağrın çok varsa bekleme doktora git
Angelkljh Hilalyusuf yo öyle çok bı ağrı yok karsigim da da midem burkuluyor yemek yiyecektim onu bile yiyemedim midem almıyor ya
Hilalyusuf Angelkljh normaldir hamilelikte oluyor böyle şeyler iştahsızlık falan ama hiçbirşey yiyemiyorsanız ilerde sıkıntı olabilir serum taktırırsınız falan
Hilalyusuf Angelkljh doktorum mide bulantısı için prilam dr vermişti işe yarıyor gece yatmadan 2 tane birden içiyordum bebeğe zararlı bişey değil onu kullanabilirsiniz yada doktora gidip söylerseniz oda verecektir
Hilalyusuf Angelkljh yeni yeni başlıyor yada ara da olur bnm 8.haftadan 16.haftaya kadar sürmüştü bide kusmalı
Angelkljh Hilalyusuf ya haralde benim ki de 11 den sonra gelecek ogl da sürekli kusuyordum bunda rahatım diyordum ama kendini beli edip 😊