Ffc2224 Merhaba son adet tarihim 29 nisan 14 haftalık hamileyim bebegin cinsiyetini öğrenen varmı aynı haftalık gebe olan arkadaslar
Ffc2224 Eeezgi 2 li testiniz nasıl cıktı inşallah temiz cıkmıstır ben direk yurtdısına gönderilen testi yaptım 2 lide yanılma olup moral bozukluğu olmasın diye ☺️ Benimki hep ayakları kapalı göstermedi henüz ☺️
Ffc2224 [silindi] hakkınızda hayırlısı olsun sağlıcakla alın kucagınıza benimki kendini göstermedi bir türlü ☺️😅
Eeezgi Ffc2224 çok şükür risk çıkmadı testte 🙏🏻 Benim kız kameraları sevecek heralde hep açıyo yüzünü 😂😂
Ffc2224 Eeezgi benim bacakları kapallı elleriylede yüzünü kapatmıstı 😂 bence kız utangac yinede bilmiyorum sağlıklı olsun en önemlisi o , cok sevindim bende sonuc bekliyorum banada dua edermisiniz temiz cıksın diye 🙏🏻
Eeezgi Ffc2224 sağlıkla kucağımıza alalımm inşallah hepimiz 🙏🏻 Bu sefer cinsiyeti de gösterir umarım 😂
Sedeflianne ozbyhnd merhaba benim de 28 nisan 😊 ne zaman öğrendiniz erken mi acaba diye tereddütteyim ne zaman gitsem dr diye de ondan sordum hayırlısı ile doğsun hepsi inşallah
Ffc2224 Sedeflianne merhaba ben gecen hafta gittiğimde ne yaptıysa dr göstermedi kendi henüz bilmiyorum 🤔 haftaya tekrar gideceğim
Ffc2224 12333544 inşallah hep hayalimdi 😍 tabi bu 2li 3lü testleri duyunca sağlıklı olsunda baika birşey istemiyorum dedim ♥️🙏🏻
minigim__1 Ffc2224 devlette erkek özelde kiz deder 20 haftada ayrıntılı var onu bekliyorum 17 nisan son adetim 16+3 olduk 🙂
Ffc2224 Eeezgi umarım ben sabırsız oda inatcı bende oğlak burcuyum büyük ihtimalle oda oğlak bu inat ordan geliyor göstermiyor kendini 😅