Ebrarela_1963 burcu hanımın olayımı anlattığınız şey ben çok memnunum valla genç işinidr severek yapıyor belliki çok naif bi bayan güler yüzlü hiç ters bi bakış vrya cümlesini görmedim hatta şunu anlatabilirim ilkkez muaneye gittiğimde idrar kan tahlili ve ult istedi ultrasonu ertesi sabaha verdiler randevuyu dediki doktor kanını idrarını şimdi ver sonuçlrı alıp gelme boşuna dedi sabah ultrason sonucunuda toplayıp gelirsin bidaha git gel yapma dedi ama randevum yok sabah için sırada vermiyorlar dedim sonuçları alınca bana gel sonuç göstericem de bakarım ben dedi dediklerini yaptım sabah sonucumu aldım gittim yanında oturan bayan vardı pcye işlemleri yapan dedim sonuç göstermek için geldim sıra al diye söylendi bana dedimki ama dün doktor böyle böyle dedi hayır size kimse öyle birşey demedi diyemez sıra alın diye bağardı kadın bana sustum çıktım doktordan eşimde kapıda bekliyor söyledim dedim kadın sıra al diyo sana dün kim dedi sıra almana gerek yok diye doktor dedi dedim gir içeriye doktora söyle dedi yoksa ben giricem içeriye diye kızdı tekrar girdim bu sefer doktora söyledim dün bana böyle demiştiniz ama yanınızdaki bayan bu şekilde söylüyor bana dedim senin muhattabın benim bana söylemen yeterli dedi o yanındaki kadını bozdu 😂