BabyLover Bebek kafası 97 sınırdaymış ( max 100 ), zorunlu sezeryan deniyor yaşayan var mı 🥺🥺🥺🥺 hayırlısı inşallah
Kirpapatyasi Usg ne kadar fazla da olcse cok buyuk farkki olmaz beninde kilosu haftasindan ileride bu hafta da normak gekmezse sezeryan olucam hic istemiyirum ama en uygunu neyse o olsun kendini ferah tut BabyLover
isimsizbebek BabyLover kafası büyükse normali çok onermezler. Doğum yapan kişi için de risk oluşturur.
Bsrlmnemr BabyLover benim bebeğim de kafa yapısı olarak büyük ilerliyor doktor banada normal doğumu önermem dedi çünkü doğum esnasında vakum yöntemine başvurabilirlermiş öyle bi durumda bence sağlıklı değil. Doktorun sezeryan dediyse sen onu dinle derim. Ben de nasipse sezeryan olacağım
DBaybars BabyLover Benim bebeğiminde kafası büyüktü sezaryen olmam gerekti ve oldum, hala kafası büyük tabi gözle görünen bir büyüklük yok ama kontrollerde ölçümlerde büyük olduğu belli oluyor
DBaybars Kirpapatyasi Çok büyük fark olabiliyor, bendi bizzat yaşadım, bebeğim söylediklerinden 500gr eksik doğdu, evet yine iri bebekti ama usg epey yanılttı bizi.
Kirpapatyasi BabyLover bana da bu hafta bekle gelmezse ve acilma olmazsa haftaya sezeryan dedi.hic acilmam yok
BabyLover isimsizbebek evet öyle deniyor merak ettim var mı yaşayan bu durumu, hayırlısı en başta tabi
BabyLover Kirpapatyasi bende azicik açılma var ama yeterli değil 39+0iz hafta olarak, 9.7cm kafası tam sınırda 10cm ve yukarı kafada bebekler direk sezeryan anladigim kadarıyla Allah hayirlisini versin hakkimizda canım
Merveeozdemi BabyLover dün kontrolüm vardı 36. Haftadayım benim de kafası 9.5 çıktı böyle giderse sezaryen gibi duruyor dedi aynen 10 sınır ölçümmüş tabi çatıda önemli belki çatın iyiyse yaparsın dedi ama bende riske atmak istemiyorum açıkçası.
DBaybars BabyLover Sizinkiyle aynıydı son kontrolümden bir öncekinde, son kontrolümde de zaten sezaryen olmasına karar verdik doktorla birlikte
BabyLover Merveeozdemi evet benim de çatım müsait ama bebek kanala yerlesemiyormus 9.7 sınırdayız 39 haftalık olduk, bakalım hayırlısı olsun inşallah içimize sinsin