Ozlemmzenginn Öncelikle Allah sağlıklı bir bebek versin herkese.14 haftalıkken kız olabilir dendi kız deyip de değişen oldu mu hep erkek hissediyorum tamamen duygusal bir anket yanlış anlaşılmasın ikisinden de istiyorum😊😍
Aykan Ozlemmzenginn bizzzzzz 👼🏻👼🏻 O haftalarda kız demişti doktorumuz sonra erkek dedi şuan erkek 36 haftalığız 💗👼🏻👼🏻
minigim__1 Ozlemmzenginn banada devlet erkek dedi özel kiz dedi bende erkek hissediyorum 16+3teyiz ayrıntılı ultrason bekliyoruz sabirsizlikla 😁
Ummuhan4934 Ozlemmzenginn Banada 14 haftada kesin %100 kız dendim17 haftamda erkek oldu ama sizin gibi hiç kız hissetmiyordum vallahi😂
Laylaaaa121212 Erkek bebeklerin belirtileri oldumu canım? Göğüste hassasiyet kıllanma rahat hamilelik? Bel veya kalça ağrısı?
forever23 Laylaaaa121212 bunlar erkek bebekte olur diye bir kural yok ki ilk kez duyuyorum belirtiler kişiye göre değişebilir benim de erkek ama kıllanma ağrı falan olmadı
Ozlemmzenginn Laylaaaa121212 hiç aşermedim lazerliydim ama bikini bölgemde çıkmaya başladı ilk aylar belimde ağrı oldu ama şuan yok bebek sağ tarafımda duruyor karnımda ve aşırı belirgin değil 17 + 2 haftalık 3 kg aldım
Ozlemmzenginn Ummuhan4934 işte ben erkek hissediyorum ama kız dendi büyük ihtimalle büyüsün biraz daha dedi 14.haftadaydık