Mimarhanim Shebi Allah’ım razı olsun canım. Sende en kısa zamanda yavrunu kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 Rabb’im şifa versin evladına.
CerenNisaSecilmis Shebi Rabbim evladına ve sana güç kuvvet versin tez zamanda gögsünde uyut inşallah. Bende serklajlıyım ve şuan bebeğimi dikiş tutuyor rahim ağzım U şeklini almış benimde şuan riskim var yani. Bebeğin kaç kilo doğdu 🙏🏻
Shebi CerenNisaSecilmis teşekkür ederim canım.ALLAH zamanında sağ salim kavuştursun sizi bebeğinize.1.500 qr doğdu
CerenNisaSecilmis Shebi aminn cümlemizin. Lütfen arada bilgi amaçlı yazarmısın bebeğinin durumunu gelişimini 🙏🏻
Esraaa02 Shebi Rabbim şafi adının hürmetine şifa versin inşallah canım tez zamanda iyileşsin bebeğin🤲
Mimarhanim Shebi çok şükür 🙏🏻 Allah’ım size bağışlasın canım. Buradan yaz muhakkak gelişmeleri. Dua edeceğim 🙏🏻
Shebi Kızlar bebeğimi 2 kere gördüm çok şükür vaziyeti stabil küçük küçük toparlamaya çalışıyor.lütfen dualarınızı eksik etmeyin@Twinksmom#10118586 Mimarhanim
Twinksmom Shebi Bende midemi bozdum sandım doğurdum aynı acı🥺 Benim bebeklerim yankma geldi umarım sizinkide gelir bir an önce
Mimarhanim Shebi çok sevindim canım. Rabb’im şifa versin, en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 ben aklıma geldikçe dua ediyorum sende gönlünü ferah tut canım. Biraz daha geçince hastaneden çıktık eve gidiyoruz diye mesaj atarsın inşallah 🤗
CerenNisaSecilmis Shebi dualarım bebeğinle inşallah hızlı bir şekilde kilo alıp anne göğsüne kavulucak 🥰
Duyguaydin81 Shebi canımm Allahım bize bağışlasın bebeklerimizi bende pazar günü doğum yaptım 39 haftalıktım ama çocuğun içerde beklememesi gerekiyormuş kakasını yemiş kaldığı için pazar gününden beri küvezde şimdide o Ankarada ben Düzcede cumaya kadar göremicem seni çok iyi anlıyorum dirayetli olmamız gerek çok zor çok çok zor insanın içi acıyo ama biz ayakta durmazsak onlarıda ayakta tutamayız
Shebi Duyguaydin81 ALLAHım sizin de bebeğinizi korusun.İN ŞAA ALLAH tez vakitte kavuşuruz bebeklerimize