niydey Hatice_oktay ben de seninle aynı durumdayım 6+2 de kesik kesik duydum kalp atışını bir atıyor bir duruyordu.Doktor olabilir 3 hafta Sonra tekrar gel dedi.Ben aynı gün başka doktora gittim.O da net birşeu diyemem HafTaya gel bakalım dedi.Yarım gideceğim inşallah ben de.Heyecanla bekliyorum bakalım
Dildare Hatice_oktay ben 7. Haftada duydum kuzenim 10. Haftada duydu şimdi oğlu 9 yaşında 😊hiç moralinizi bozmayın hayırlısıyla alırsınız kalp atışını
Bebekbal Hatice_oktay canım bende geç duyanlardanım,29.haftaya girdik 😍hayırlısıyla inşallah duyarsın
Hatice_oktay Bebekbal böyle geç duyanları gördükçe seviniyorum bi ihtimal belki diyorum kendime. Ama benim durumum biraz farklı gibi geliyor bana mide bulantılarım da kesilince😒
Mybabyizmir Hatice_oktay aynen öyle ama öyle birşey olsa da herhangi bir belirti olmaz mı ki. Yani basın döner miden bulanır vs gibi. İnşallah birşey olmamıştır da yarın duyarsın yavrunun kalp atışlarını canim 🤲
Hatice_oktay Mybabyizmir hiçbir şekilde midem bulanmıyor başım dönmüyor yani başlangıçta olan gebelik belirtilerim şu an durmuş vaziyette. Allah büyük diyorum hayırlısı neyse o olsun yarın belli olucak . İnşallah duymak nasip olur🤲🏻
Hatice_oktay Bebekbal şöyle söyliyim, 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim ve ongünden itibaren de bulantılarım ve kusmalarım başlamıştı. Taki bir kaç gün öncesine kadar son buldu bir anda. O yüzden tedirginliğim ve umutsuzluğum daha bi arttı.
Gizempamuksuturgut Hatice_oktay canım ben 8 de duydum merak etme endişe etme Allah büyük inşallah duyarsın
Hatice_oktay Gizempamuksuturgut yarın 7+6 olarak gidicem inşallah duyabilirim çok ama çok istiyorum🤲🏻
ikizannesi2985 Hatice_oktay çoook üzüldüm canım başın sağolsun😢 Allah ım tez zamanda kucağını doldursun inşallah🙏
Mybabyizmir Hatice_oktay çok üzüldüm canım 😢 Veren de Allah alan da Allah insanın elinden birşey gelmiyor ki … Rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah… Üzme canını alacağı nefes yokmuş sakın moralini bozma kuzum rabbim tekrar hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah elden gerçekten birşey gelmiyor ☹️
Fr170320 Hatice_oktay yaaa gerçekten çok üzüldüm 😢😢neler hissettiğini anlayabiliyorum bende ilk bebeğimi kaybettim 😔 şu an 6+2 yiz rabbim tez zamanda kucağını doldursun😌🤲🤲