NisanAda1 Merhaba detaylı ultrason önerisi istiyorum İstanbul Avrupa yakası 4 boyutlu tercihim gidip memnun kalan varmı?
DerinAy NisanAda1 prof.murat yayla. Nişantaşı’da kendi muayenehanesi var. 1 saat inceledi. Her ölçümü 2 defa yaptı. Biraz pahalı. 850tl. Ben bebekle ilgili son tarama olduğu için prof.olsun istedim. Ama verdiğimiz paranın hakkını verdi. Ayrıca kadıköy acıbadem hastanesinin de doktoru. Bir de ben hastaneye gitmek istemiyorum şu sıra. O yüzden kendi muayenehanesi gittim. Tavsiye ederim.
Mevaninannesi21 Mervenur_kcbs kaçıncı haftanızda yaptırdınız acaba birde net fotoğraf elde edebildiniz mi ?
mervekaptan Fındıkzade, hekimoğlu görünteleme merkezi 350 tl yaptırdım çok memnun kaldım yaklaşık 30-35 dakika sürdü herşeyine baktılar, ve resimleri çok kaliteli, güzel ilgilendiler tavsiye ederim
Kubratur34 mervekaptan hangi doktora gittiniz acaba bende düşünüyorum ama kararsiz kaldim internet yorumlari baya kötü
mervekaptan NisanAda1 yani fotograflar net birde bizim bıdık göstermedi tam kendini doktor uğraştı baya yüzünü net almak için, doktorun adını bilmiyorum orada tek doktor var sanırım diğerleri asistan arkadaşlar