damla_1 5+5 gebeyim bu hafta içerisinde ara ara bel agrım oldu doktorum normal dedi ama bugün daha fazla bel agrısı hissediyorum.sizce durum normal mi?
Nasippp damla_1 normal diyorlar ama sen dikkat et kendini çok yorma valla ben öğrendiğimden beri bişey yapmıyorum sadece kahvaltı hazırlıyorum yemekte yok😀
Nasippp damla_1 senn ne zaman gidiyorsun keseyi görmeye dua et bana ben yarın gidiyorum hayırlı haberimi paylaşayım sizinle 🤲🏻
damla_1 Nasippp bende öyle çok yormamaya çalışıyorum ama işim sebebiyle gece nöbetlerim var bugünde evi temizledim çok detaylı olmasada ama beni yordu şimdiden böylemi olacak☹️
damla_1 Nasippp canım ben kesemi günü gördüm.cuma Günü kalp atışını dinlemeye gidecem inşallah sende güzel haberler alırsın.senin başladımı belirtilerin
Nasippp damla_1 ha doğru unutmuşum 🙈 ay az kalmış hadi darısı başıma 😇 dua et bana 🥺 benimde oluyor ara ara kasık bel ağrım canısı
Nasippp damla_1 hastahanede misin canım🐾 bırak dağılsın ya valla eşim süpürdü evimi ben sadece topluyorum dikkat edeyim dedim nolur nolmaz🌸
damla_1 Nasippp evet hemşireyim.ben pek duramıyorum yerimde aslında sürekli birşeyler yapasım geliyor 😀