Zeyno25-bykl Slm kızlar önümüzdeki hafta detaylı taramaya giricem 21+3′üm haftaya 22 olucam acaba tam günümü. girerken ne yediniz içtiniz bebeğin hareketini dahaiyi anlamak için uzun sürüyormu girenler yazarsa sevinirim 🥰🥰
sumeyra00 Zeyno25-bykl canım ben 21. Haftamda detaylı ultrasona girdim ekstra özel bişey yiyip içmedim tok karnı gittim ama doktorum sağolsun herşeyine A dan Z ye baktı yaklaşık 30-35 dakika sürdü doktorumuz çok iyi 🙈 özel hastanelerde 5-10 dakika sürdüğünü söyleyen arkadaşlarım olmuştu tabi her ilde farklılık gösterir
Mervee88 Zeyno25-bykl 21+4te grimiştim😊 girmeden önce waffle yedim sanırım o yüzden çok hareketlenmişti doktor parmaklarını filan sayarken baya bi zorlandı😬 45dakika kadar sürüyor ve küçük diline bile bakılıyor😊🥰
Odymerve Ben 20 + 3 de gitmiştim her şeyine baktılar Haftasından kaynaklı değerlendiremediği hiç bir şey olmadı doktorun gitmeden önce de tatlı yemiştim ama bir faydası olmadı. Yaklaşık 45 dakika sürdü ama gebeliğin en güzel kısmı bence 🙂
Zeyno25-bykl Mervee88 her ayrıntısını söylüyor sanırım devlete giden varmı ben özele gidemicem ve devlette baştan sağma bakıp hiç bı açıklama yapmazlar diye korkuyorum 😔
Odymerve Zeyno25-bykl Yo hayır sadece ultrason ile bakılıyor ama ben özele gitmiştim aynı zamanda devlet hastanesinde takipliyim Üniversite hastanesi olduğu için orada daha ayrıntılı bakıyorlar fakat diğer özelde gittiğim gibi ekstra bilgi vermediler sadece annesi gayet sağlıklı hiçbir problemi yok diye açıklama yapıldı
Zeyno25-bykl Odymerve ben öyle olmasını istemiyorum işte kilosuna boyuna gelişimine ondemi geridemi her ayrıntısını anlatmasını istiyorum ama bunda devlette pek bulmak mümkün değil galiba
Odymerve Zeyno25-bykl Sorarsanız doktora yanıtlayacaktır yani sorarsanız söylüyor her şey o an aklınıza gelmiyor aslında istersiniz bir not alın doktorunuz birazcık sabırlıysa yanıtlayabilir. Devlet hastanesi nde de bakıyorlar ama tek problemleri bilgilendirmemek