Atlass Evet kızlar çarşanba günü veya yakın zamanda dogum yapacak olanlar durumlarınız nasıl 🥰 ben biraz heycan biraz korku içindeyim sizde de varmı bu durum ☺️
ElifOncul Atlass Benim tarihim belli degil ama sob 7-10 falan sanirim🙄 hem de ne heycan ne telas🙈 zormus☺️
Busrasalkin Atlass benimde son 2 gün bende heyecanlıyım ve birazda korkuyorum aslında olsunda istiyorum umarım sağlıkla gelirler inşallah her şey yolunda olur 👣👣
Atlass Canselugr benimde sabah 7 de yatışım olcak banada gece 12 den sonra bişey yeme diyor ben dayanamam 😬😬
ElifOncul Atlass dogum kacta? Erkendeb olursa etkilenmezsin cok.. aclik ve susuzluk zorluyor malesef🙄
Canselugr Atlass yeme yeme ben yemedım daha yenı yedum vala ameliyat oldum aldım kucagıma kızımı saglıklı sızlerde alın ınsallah
Atlass ElifOncul valla doktor tansiyonumuza bakıcak en geç 9 gibi olcak baklım ben çok heycanlıyım sabaha kadar uyuyamam 😬😂
Lamoa Son 9 gun inshallah. Hic korkmuyorum heyecan yok. Sadece gun gecmiyor saat sayiyorum resmen olsun artik cok yoruldum artik. Gelsinde bi yuzunu qoreyim yeni bir doneme baslayayim istiyorum❤
ElifOncul Atlass ayy bana da az kaldi yarin belli olcak dogum tarihimiz 💕 cok heycanli cok Allah kavustursun sana da cabucak gecsin bitsin insallah