Kahramankentli Bugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür fasulyem toparlanmış herşey yolunda.Arkadaşlar boyum 163 kilo 73 olmuşum sağlıklı bi şekilde hamilelikte beni zorlamayacak kadar bi 6-7 kilo vermem gerek önerileriniz nelerdir 👍😘
urazaslan Kahramankentli bende 78 kiloyum boyumuz aynı napıcaz böyle? Sürekli acıkıyorum canım yemek istiyor 😪
Zeyyno_ Kahramankentli 5.aya kadar kilo verebilirsin ama dikkat et derim bebek gelişiminde sorun yaşamayasın bol bol su iç günde 3L en az ekmek tüketimini azalt öğünlerini sıksık ve az az ye derim imkanın varsa yürüyüşte yapabilirsin
Kahramankentli urazaslan valla canım benim sağlam bi diyete girip 5 aylık olana kadar 7 kilo vermem lazım doktorum da böyle söyledi bende İnan sürekli acıkıyorum çok iştahım açık ama mecbur rahat bi hamilelik için 👌
urazaslan Kahramankentli doktor diyet listesi verdimi? Kendimide aç bırakmak istemiyorum bebegi etkiler diye🥺
Kahramankentli urazaslan yok hayır canım diyet listesi vermedi ama belli bi süre sonra zaten vücut mide alışıyor önemli olan 1 hafta iradeli olmak bebeği etkilemez hiç bişey olmaz dedi doktor ama tabi 5.aya kadar