Snszasla Ayse555 evet ağır bi iğne bende vurulmuştum ve vurulan kalçam çok agrımıstı hemşire söylemişti Zaten yağlı bi ilaç o yüzden agrısı olur demişti normal yani canım ağrıması 🤗
Senemada Ayse555 canım çıkıyordu her seferinde ne oturabiliyordum nede elleyebiliyordum duşta sıcak su sabunla iğne yerlerini ova ova yıka biraz rahatlarsın canım🥰
Ayse555 Snszasla ya bıde ben memleketime geldım burdan hastaneye gıtmek cok zor uzak 1 bucuk saatlık yol var 3 gün vuruldum ara vermek istıyorum 2 tane ignem kaldı ve artk oturamıyorum acaba yarın vurulmasam ertesı gun vurulan bısey olurmukı
Snszasla Ayse555 bilemiyorum ki canım doktora sormak lazım düşük tehliken ve kanaman devam ediyorsa vurdur bence çünkü en etkili ilaç o ben bi kere vurdurdum sadece ve sonrasında hapını vajinal fitil olarak kullandım
Senemada Ayse555 bence birşey olmaz ben düzenli olarak 90 tane iğne kullandım şimdi sadece karın ağrısı olunca vuruluyorum yinede doktoruna bir sor canım😘
Ayse555 Snszasla benim kanamam olmadı sadce kahverengı leke geldı cok az onun ıcın verdı ve suan gayet iyi leke falan yok geldıgı gun bıtmıstı zaten