Alps Tam 16. Haftamda kontrolüm var cinsiyet öğreneceğiz inşallah. Çok merak ediyorum😂 herkes cinsiyeti a beklerken sonradan b olduğunu öğrenmiş. Acaba daha erkenken mi yanılgı oldu. Bu zamanda kesin olarak görülen cinsiyet değişir mi?
mrv010197 Alps 12 haftamda erkek denildi 17 haftamda pozisyon net değildi poposu dönüktü ama çom az bacak arasını görebildiği kadarıyla çıkıntı yok ama pozisyon ve duruştan kaynaklı net birşey diyemem %70 kız dedi yani bendebir erkek bir kız gittibakalım 3 hatta sonra organ taramasında belli olacak
DilanDag Alps bende 16 da öğrendim ama ayrıntılı ultrason bekledim canım daha da Garanti olsun yanilmayayim diye
Serapkulak Benim 12 haftada kıza benziyor dedi başka bı doktorda kiza benziyor dedi 4 gün önce kontrolünde aynı doktor erkeğe benzetti baya bı muayeneden sonra kız dedi 😂 kafam karıştı ayrıntılı ultrasona giricem orda net öğrenirim diye tahmin ediyorum ve kız kıyafetleri almıştım bı kaç parça 🙈 nasip kosmet sağlıkla gelsin miniğim inşallah
Mom092 Serapkulak sen o karışıklıkla doğana kadar emin olamazsın bi erkek bi kız🤦🏻♀️ Benm doktorum emin olana kdar hicbi sekilde soylemedi benzettigi halde kesin demedi kafani cok karistirmislar senin😒
Serapkulak Alps iki tane oğlum var rabbim uzun ömürler versin gönlümüz kız istiyor ama sağlıklı olması en önemlisi bakalım ögrenicez 5 gün sonra net
Serapkulak Mom092 aynen canım baya karıştı hemde kafam kesin mi diye 3 kere sordum kesin kız dedi ama şuanda inanmıyorum bende ayrıntılı ultrasonu bekliyorum orda net öğrenebilirim diye düsünüyorum
Mom092 Serapkulak insallaah canim gonlunden ne geciyosa rabbim hayirli bir evlat olarak nasip etsin☺️
LeylaC Bugün ayrıntılı ultrasona girdim. 14. Hafta da erkek demişlerdi 16. Hafta da kız olduğunu öğrendim ve kıyafetler aldım. Şuan 20. Haftadayız erkek dedi, defalarca baktırdım. Ama hala şaşkınlığımı atamadım.
Damalakko LeylaC ciddi misiniz 🙈bize de 12 ve 16 da kız dedi bir iki haftaya kadar detaylıya gireceğiz bir sürü pembiş kıyafetler aldık 😀
mrv010197 LeylaC aaa aynı benbana 12 haftada erkek şimdi %70 kız ama pozisyondan dolayı net değil dedi organ taramamvar bakalım orda ne olacak
DilanDag LeylaC Ozaman bir farklı doktora daha gidin ayrıntılıdan sonra Ozaman kesin emin olursunuz inşallah :))