Semihanim Merhaba hanımlar benim bildiğim yumurtlamaya yakın yada sonra ilişki olursa hamilelik olur arkadaşım adeti bittikten sonraki ilişki ile hamile kaldı mümkün mü bu
Fatmamuduk Semihanim Mümkün canım erken yumurtlama ya da erken döllenme deniyor buna, nasıl geç yumurtlama varsa aynı şey işte
iremgun Semihanim mümkün tabiki. Neden mümkün olmasın ben adet bititkten 1 ya da 2 gün sonra yumurtluyorum. Adet bitiminde ilşki olsa bile spermler 3 gün yaşıyor. Bu da hamile kalınabilir bir durum. Herkesin yumurtlaması 1 hafta sonra olacak diye bir şey yok ki.
Nur5 Semihanim sen dogru biliyorsun ama arkadasınız söyledihide doğru sperm 48 saat içeride yaşıyor yumurta varsa neden olmasın
Semihanim Nur5 doktoruma sordum 14. Gün genelde olur dedi geçti hiç bilmiyodum geç yada erken yumurtlama olduğunu 😄
Duygukc Semihanim bende adet olacağım zamandan 2 gün önce hamile kaldım takdiri ilahı valla ol der olmucak zamanda oldurur yumurtalama takşp ettim aylarca olmadı takipi bıraktım adet tarihimden 2 gün önce kaldım hamile
Merakliana Semihanim cnm eltim adetnden bir gün snra ilişkiye girmiş sdce o ay ve hamile kldı. Bende kalmam diye adetime iki gün kala korunmadm kaldım. Yani yumurtlama kişiden kişiye değişen birşey 🤷🏻♀️
spaceship Öyle mucizevi bir yapı ki ben artık her şey olabilir diye düşünüyorum, ultrasonda elleri kolları hareket eden bebeğimi görünce… 😊
Hilalyusuf Semihanim örneğin ben 😂😂 30 mart son adet tarihim 3 nisandada evlenmiştik ben bir gün öncesinden bittim temizlendim ve ilk gecede hamile kalmışım 😂
Tbmr135 Semihanim evet olur . Bende yumurtlama döneminde olmadigim zaman birlikte oldum eşimle . Hamile kalmam diye o gün korunmamistim ve hamile kaldim 😀
Semihanim Sağolun arkadaşlar bu konularda daha bilmediğim o kadar çok şey var ki . Demek ki illa 13-14. Gün yumurtlama olmuyor çok değişik ya 🙈
SevincGancali Semihanim merhaba. Ben adeten 5 gün regl oluyorum. Temmuzda 3 gün oldum. Bitti sandım, namaza filan başkladım. 4. gün birlikte olduk. Korunuyordum hem de. Hiç beklemediyim halde hem reglin 4.günü hem de korunmamıza rağmen hamile kaldım