Buseeee_byk Iki gündür geçmeyen mide bulantısı, karnında gerilme , belim ve yanlarım ağrıyo ayni seyleri yasayaniniz oldu mu?
ecembugra53 Buseeee_byk o haftalarda rahim büyür canım bebek te büyüdüğü için baskı artar ağrı artar olabilir gebelikte ilerleyen dönende daha da ağırlaşacaksın
Mehtapakgl Buseeee_byk kuzum hafiften bel ağrın var. Ama bulantım vs. Yok. En yakın kontrolün ne zamansa öne çek istersen
Buseeee_byk Mehtapakgl daha cuma günü ikili tarama vardı bo sorun yoktu. Galiba benim iç karnım dar ondan bu kadar agrim oluyo
Mehtapakgl Buseeee_byk yinede bir iki gün kendini kontrol et baktin geçmiyor, bir yaz bakalım doktoruna. Ama dönemsel olabilir. Benimde bu sabah bulantım bardı hafiften, midem ağrıdı ama geçti…
Secil_zeynep Benimde bulantılarım geçti 3 4 gündür ama arada ağrı ve karnımda gerilme bir hareketlilik oluyor birkaç gün önce ikili tarama için gitmiştim doktoruma Herşey yolunda olabilir böyle şeyler demişti😉tek takıldığım mevzu cinsiyet tahmini yapmadı herkes bu haftalarda öğrenmiş bir dahaki sefere söylerim dedi😅