Elifinannesi1 Herkese merhaba,beşik alacağız ama çok kararsız kaldım,sizce hangileri kullanışlı ve iyi olur.Ben sepet modellerden istiyorum kibar ve kullanışlı geliyor,eşim klasik beşiklerden istiyor
Tugce1803 Elifinannesi1 İkisi de kullanışlı değil bence. Sepet beşik uzun ömürlü değil, klasik büyüyen beşiklerde deforme çok oluyormuş. Ben park yatak düşünüyorum
Selo39 Elifinannesi1 bende park yatak aldım 🙋🏻♀️ Ablam sepet beşik almıştı, yegenım 5 aydan sonra sığmamaya başladı tekrar beşik almak zorunda kaldı park beşik aldı, ikinciye masraf ettim keşke başından alsaydım dedi🙏 Bizde tayinciyiz 1 buçuk yaşına kadar oda yapamayacağım yerim yok oyuzden park beşik aldım bende 🧿
yamacalimoms Elifinannesi1 ben bugün besikle ilgili post paylaştım isterseniz baka bilirsiniz fikir olur
Lazanne Elifinannesi1 eğer iki seçenek varsa eşinin söylediği mantıklı sepet beşik 6. Aya kadar kullanılıyo sonra yeni bi beşik almanız lazm. Bende taht beşik modelini beğendm aldm. Evet park beşik kullanışlı olabilr ama bence görüntü olarak hiç hoş değil. Mobilya beşiklerde gayet kullanışlı..
Ezgieknci Bende park yatak aldım 2 yaşına kadar kullanır en azından bide her yere çanta gibi taşınıyo
gamze06ahmet Şu anne yanı beşikler var ya , yatağa bitişik yapılıyor , istersek bitişik olan kolu kaldırıp normal beşik yapabiliyoruz , onlardan kullanan var mı ya , bende çok kararsız kaldım
Cml_e07 gamze06ahmet canım ben ondan aldım chicco e bebekte indirimdeydi çok kararsızdım eşim alalım dedi oylelikle aldım ama zaten yan odamız bos oraya da çilekten sallanan beşik aldım büyük
gamze06ahmet Cml_e07 bende ondan almayı düşünüyorum ama , acaba kullanışlı olur mu ki , kararsız kaldım
Cml_e07 gamze06ahmet kullanan herkes çok memnun hiç memnun kalmayanı görmedim senin yanında yatağa bitişik olması çok iyi en önemli özelliği de o zaten
gamze06ahmet Cml_e07 doğru diyorsunuz , tamam o halde en sonunda gezip ondan alırım bende öyle düşünmüştüm , ama herkes park yatak almış ya acaba dedim bu park yataklar daha mı kullanışlı ki hep o tercih ediliyo ,
Cml_e07 gamze06ahmet uzun süre kullanmak istiyorsan park yatak alabilirsin ama kuzenim almıştı suan bana tercih etmedi alma dedi bilmiyorum sanırım kişiden kişiye değişiyor memnuniyet hissi
Merdgn Elifinannesi1 Anne yanı park beşiklerden aldım öyle memnunum ki tavsiye ederim. Çok kullanışlı oluyor.
Gulerdem Elifinannesi1 bence sepet beşik boşa masraf gibi park yatak desen görüntü olarak hiç beğenmiyorum ben vivenseden anne yanı aldım bak istersen canım sende 😊
Selo39 Nuray12 aşiyan modeli pembe aldım canım ben🙏 İnstagram da set halinde aldım puset anadizi beşik
Dildare Elifinannesi1 merhaba. Görsel olarak en çirkini olsa da en kullanışlı beşik park yatak. Hem bebekler 3-4 yaşına kadar kullanabiliyor hem de portatif. Ben kraft calipso tercih ettim 70*120 olduğu için.
Dildare Nuray12 kurulumla ilgili bir sorun yaşadık kraft hemen destek oldu. Servis anlamında da gayet iyi. Bir de şunu düşünüyorum, bebekler çok çabuk alışkanlık ediniyor ve uyku alışkanlığı çok önemli. Sırf güzel görünsün diye bebeği 6 ay sepette sonra başka bir yatakta sonra belki bir başka yatak daha gezdirmek ne kadar doğru?