Deletedmom386 Arkadaslar 36+3 haftalığım 2 gün önce kahvrengi akıntım oldu peçeteye sikdikçe geldi. Ama akıntımın rengi normale döndü. Bugün hastaneye gittim doktor nişan olsa 24 saat içinde doğum başlardı dedi. Sizin başınıza geldimi böyle birşey
Busu Deletedmom386 bana da çatı muayenesi yaptı akıntın olabilir dedi bir gün sonrası çok yoğun şekilde kahverengi pembemsi akntım oldu acaba nişan mı ben de bilmiyorum 🤷♀️ 36+5te geldi şimdi 37+0 olduk ses yok
Tugba_34 Deletedmom386 bende 39 haftalık hamileyim 3 gün once nişan geldi hatta belli aralıklarla hâlâ geliyo cati muayenesinden sonra gelebilir dedi hemsireler. Ama nişandan hemen sonra doğum baslamiyomus yani kisiden kisiye degisiyomus kimi o gün kimi 1 2 hafta icinde doğuruyomus. Benim 3 cm açiklik var ama sancı su falan yok sadece nişan geldi doğum her an baslayabilir anlamına geliyomus
Akbas77- Deletedmom386 Ablamın nişanı geldikten 13 gün sonra sancısı başladı suyu geldi doğum başladı
Deletedmom386 Busu Yok ben muayene olmadım. Sabah tuvalete gidince gördüm çamaşırımda da vardı ama dedikleri gibi sümüksü bişey değildi. Adetin bitiminde gördüğümüz kahverengiye dönen bir renkti. Dahada öyle birşey olmadı. Bugün doktor nişan olsaydı doğum başlardı dedi 😐
Deletedmom386 Tstnptt Ne bileyim benim doktorum çok çok eski ve bilindik bir doktor oturduğumuz bölgede. Nişan olsaydı başlardı doğumun dedi.
Deletedmom386 Tugba_34 bende şuan normal akıntı var. Devam etmiyor. 2 gün oldu sadece karnım sertleşiyor onun dışında 1cm açılmam varmış ama oda olabilirmiş
Deletedmom386 Akbas77- nasılmış acaba nişanın rengi falan. Benimki kahverengiydi yani doktor lekelenme dedi
mina_mom Deletedmom386 canım benimde 5 gün önce peşin lekelenmisti daha sonrasında kayboldu sancılarım da kayboldu ama bugün tekrardan adet sancılarım ve her tuvalette afedersin silindigimde peceteye sulu pembe akıntı geliyor nolacak bilmiyorum bekliyorum karnimda kuru bi sancı var gibi extra sancı dışında 🥺 bugün rüyada doğurmuştum kardeşim de aynı rüyayı görmüş bakalım benim prenses nasıl isterse yerinde durmuyor aşırı hareketli 38+3 bu arada ☺️ Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağ salim kurtulmayı nasip etsin inşallah 🤲🥺❤
Deletedmom386 mina_mom Amiin bakalım gerçekten herkeste aynı olmuyor bekleyip göreceğiz. Ama ben o lekelenmemi nişanmı anlayamadım. Çünkü herkes nişana sümüksü kanlı falan diyor benimki adet bitimindeki kahvrengi akıntıya benziyordu
Melek-kaim-15 Deletedmom386 nişanı gelip bir hafta sonra doğumu başlayan kadınlar olduğunu sizin doktor bilmiyor bence
Deletedmom386 Melek-kaim-15 evet ama doktorum çok eski bir doktor ve adı var yani. Ama o lekelenme dedi nişan olsa doğumun başlardı dedi 24saar içinde. 2gün oldu sadece karın sertleşmem var ve 1cm acıklık o kadar
Akbas77- Deletedmom386 Benimde geldi canım gecen hafta önce kan gibi gel sildiğimde temizlendi devamı gelmedi sümüksü kahverengisi kan gibi geldi sonrası günlük ped e canım
mina_mom Deletedmom386 işte ilk olduğu için insan anlayamıyor bilmiyor bakalım yaşayıp görcez hakkımızda hayırlısı
Deletedmom386 mina_mom aslında 2.doğumum olacak. Ama ilk gebeliğimde nişan veya suyum gelmemişti😑 o yüzden bilmiyorum
Ayse0707 Deletedmom386 nisanim 31.haftada geldi erken dogum olmasin diye ilac kullaniyorum ama doktorum nisan geldi diye dogum baslamaz bu sekilde 40.haftalari goren var dedi
Deletedmom386 Zekzek Peki nişan geldikten sonra karnınız çok sertleşiyor muydu yoksa doğuma yakınmı oldu. Benim sertleşmem oluyordu ama bu sefer daha sık sık