Hilalgc ac karna gitmemistim oncelikle. İhtimal olarak sadece uyudugu ifin belki boyle olabilir dedi onun haricinde herhsngi bir sebepten boyle olmus olabilir demedi. Yani ic rahatlatici bir sey soylemedi. Dikkatimi ceken baska seyker de var maalesef. Soyle ki tansiyon olcme kilo kontrolu hic yapmadi. Dogru durust ilgilenmedi gercekten sikayetin var mi vs demedi. Ben dedim sanki vajinada agri var gibi diye normaldir gecer dedi. Oysa bugun nadide hanim farketti ki idrar yoly enfeksiyonu var. Yani ben buradan yazilanalrdan bile biliyorum vajinadaki agrinin enfeksiyondan dolayi da olavilecegini ama refika hanim test yapalim koku akinti idrar yaparken yanma vs var mi dahi bile demedi. Ha sunu da es gecemem benden onxeki hastanin muayenesi 15 dk belki daha fazla surerken bemimle 5 dk ilgolendi veya ilgilenmedi ben sadece belki benden onceki kisinin haftasi ileridir ondan diye iyi dusunmeue calistim ama yok yani maaleaef. Dedigim gibi yine de gidecegim kendisine haftaya sirf ne diyecek diye.