Hlme-26 Merhaba anne adayları 🙂 biz 7. Haftamızdayız kan tahlilimde tiroidimde %5 fazlalık görüldü başına gelen oldumu korkuyorum
[silindi] Hlme-26 Bende 16.haftamdayım 3 haftalıkken başladım devam ediyorum düşüyor ama her ay dahiliye kontrolunde olman gerekiyor
Senaa-a Hlme-26 geçmiş olsun öncelikle 🙏🏻 İlaçla mutlaka dengeleniyor benimde yüksek çıkmıştı 2 aydır kullanıyorum istenilen seviyedeyiz şu an da
Miragee Korkma ilaç veriyorlar ilaçla düşürüyorlar be de 18 haftalık hamileyim 3 aydır sabahları aç karna içiyorum
Hlme-26 Miragee inşallah korkulacak birşey yoktur yazılar okudum ciddi sorunlara yol açıyormuş bebekte ve annede teşekkür ederim içimi rahatlattın ☺️
Miragee Hlme-26 ilacı bırakma kullan ben faydasını gördüm Bi kayıp gebeliğim var kan sılandırıcı igne de kullanıyorum
Hlme-26 Nurr24 gebelikte meydana gelen bir durummuş genellikle her annede olabiliyormuş ilk gebeliğim olduğu için çok endişe ettim geçiyormu peki daha sonra
Nurr24 Hlme-26 benim tsh gayet iyidi hamile değilken gebelikten sonra artmış birazcık 2.700 felan doktor 2 bucuğun altında istiyorum diye verdi ne kadar kullanırım bilemiyorum
Mircet Hlme-26 her ay düzenli kan verip ilaçları da düzenli kullanınca bir sorun olmadığını söylüyor doktorlar bence tedaviside varken kaçmamak gerekiyor burda aman ilaç kullanmayın dere iyi yiyin düşer diyenlerde inanmayın sakin 😂
Hlme-26 Mircet evet 😆 hamileyken bu ilaçları kullanmak zararlı diyorlar ama doktor ne derse o tabiki 🙂