Burcumsu bunu birden çok doktordan duydum ve kaynaklardan da okudum erken ve geç döllenme başta olmak üzere birçok koşul bunu etkileyebiliyor verilen değerler zaten ortalama değerler olduğundan +2ve-2 Hafta olabilir hemen panik yapmamak gerek diyorlar (tabiki göz önünde bulundurulup araştırılır). Annelik güdüsüyle kilosu biraz eksik olsa bile müdahale etmeye çalışıyoruz tabiki sorun da olabilir ama zaten doktorlarımız gerekli takibi yapıp ona göre bilgilendiriyorlar elbette ki hamileliğin başından sonuna yapılan takiple daha net bir bilgiye ulaşılır hep mi öyle devam etti yoksa son aylara doğru mu gerilemeye başladı bunlar önemli. Fabrikasyon üretim gibi düşünmemek lazım bu sadece bir ortalama ve diğer veriler değerlendirilmeden bir sebep olarak sayılmaz öncelikle panik yapmayıp stresten uzak durarak kaliteli beslenerek güzel uyuyarak desteklemek gerek. Ayrıca vitamin desteği kullanıyorsak onların emilimlerini hızlandıran ya da emilimini engelleyen şeyleri de araştırmakta fayda var. İlk aylar o hataları yaptım maalesef demir ilacından 2 saat önce ve sonrası süt ürünü kafein içeren şeyler tüketmemek gerekmiş demir emilimini engelliyormuş ve mümkünse beraberinde c vitamini içeren içecekler tüketmek demir emilimini hızlandırıyormuş. Kalsiyum içeren içecek ve yiyecekleri tüketirken de aynı şekilde kafein içeren kahve kakao gibi şeylerle karıştırmamak gerekirmiş. Umarım her şey düzelir daha çok başındasınız