Sdnr_ Kızlar merhabalar aranızda hamile polis memuru olan var mı varsa 24.Haftadan 32. Haftaya kadar olan idari izin konusunda sıkıntı yaşayanlarınız oldu mu
Merve63 Sdnr_ ben sıkıntı yasamadım kac haftalık olduguna dair belgeyi verdim izne ayrıldım 32. Haftamda ise calısabilir aldım 5 hafta calıstım dün izne ayrıldım 37 hafta oldum.
Minnak20 Sdnr_ bende polis memuruyum idari izne ayrıldım sıkıntı olmadı ancak çalıştığım ilin kadrosunda virüs çoğaldığı için 32 dem sonra çalışamaz aldım evdeyim
Bademlii Sdnr_ ben çalışıyorum hala canım izne çıkamadım mesela. 28.haftamdayım suan hala da gelmedi izin 😂
Fatma_ali_38 Bende izne ayrıldım 24.haftada sorun olmadı.Ama her ilde izin verilmemiş.İdari izni kullanamayan arkadaşlar vardı burda yazmışlardı.
Minnak20 Fatma_ali_38 ilin valisi ve il emniyet müdürünün insiyatifine bırakılmış sanırım o yüzden çıkamayan oldu bende 26. Haftada çıkabilmiştim geç karar verildi
Sdnr_ Minnak20 bende öyle duydum izin valisine bağlıymış dediler şu teşkilatta hiç mi mantıklı bi iş olmaz hamile her yerde hamile sonuçta
Bademlii Sdnr_ yukarıda arkadaşın yazdığı gibi il emniyet müdürü insiyatifinde olduğu için çalıştığım ilin müdürü kullandırmadı kimseye