Minikbebegim1 Merhaba kızlar bugün kan testi verdim aile hekimliginde sonucum bugün çıkar mı acaba e nabizda gözükmüyor bakıyorum ama hep eski sonuçlar var ayın 7 snde vermiştim birde onun sonucu bile gözükmüyor anlamadım ki 😏
Deletedmom416 Minikbebegim1 aile hekimliği tahlil sonuçları e nabıza yansımıyor sanırım artık bende uzun süredir göremiyorum e nabızda sonuçlarımı. Artık kan vermek için kayıt yapılırken kayıt numarasını alıp labim den bakıyorum sonuçlarıma.
nil_sugra Minikbebegim1 nedense aile hekiminde ki tahlillerim e-nabıza düşmüyor canım. Üniversite hastanesindeki tahliller bile düşüyor ama o düşmüyor
Rukiye58 Minikbebegim1 sağlık oağındakiler e nabıza düşmüyor malesef Labim diye site var ordan bakmanız gerekiyor onun içinde bir kod lazım onuda sağlık ocağından isteyin
Minik2829 Minikbebegim1 labimden giris yapmaniz gerekiyor.saglik ocagi sonuclari icin.ve size bi kod vermeleri gerekiyor.e nabizda gozukmez malesef
durucuk123 e nabizda bende anlamadım neredeyse 1 hafta önce verdiğim kanın sonucunu göremiyorum pes ettim bende bakmadım en son dün bakmıştım hala yok..
Bir_zerre Minik2829 Maalesef yanlış Bilgi veriyorsunuz. 15-20 günde bir tahlil yapılıyor ve sonuçlarıma e-nabizdan bakıyorum. Ama sisteme yüklemeye gerek duymuyor ya da üşeniyor bazı hekimler o yüzden sağlık ocağıni arayıp sistemde görünmediğini belirtebilirsiniz ya da tahlili verdikten sonra e nabizdan bakacaginizi söyleyebilirsiniz o zaman girerler Rukiye58
annevehamile11 Bir_zerre aynen bende hep e nabızdwn bakarım eger yoksa hemsıreyı arar söylerim hemen yansıtıyorlar
Bir_zerre Minikbebegim1 Sonucunun çıkar muhtemelen ama genelde e nabizdan bakmak istediğinizi söylemediğiniz zaman sisteme islememeyi tercih ediyorlar. Hemşirenizi arayıp söyleyebilirsiniz
Bir_zerre Minik2829 Sağlık bakanlığı e nabız birimi ile görüştüğünuzu, sisteme yükleme yapmak zorunda olduklarini öğrendiğinizi söyleyin. Muhtemelen işleyeceklerdir. Hamile hamile tekrar tekrar git gel yapmak istemiyorum dediginiz zaman..
ftmaszerdgu Minikbebegim1 sağlık ocağında verilen tahlil sonuçları e nabızda görünmüyor hemşireye sordum oda sadece hastane sonuçlarını gösteriyormuş
annevehamile11 ftmaszerdgu benim göründü e nabızda sağlık ocağını arayıp derse onlarda aktarıyor hemen enabıza
annevehamile11 Minikbebegim1 merhaba a yarın öğlenden sonra çıkar. Bende 2 ay önce yaptırdım hamilelik için. Sağlık ocağını arayıpta sorabilirsin ama pozitifse hemen ilgileniyor ebe
Minik2829 Bir_zerre Hamile olduğum icin tekrar sonuc icin cagirmiyorlar.labim ve kod vermislerdi.hep o sekilde sonuclara baktim.ama söylediginizi soylucem mutlaka cok tesekkur ederim😊
Bir_zerre Minik2829 Labim bana nedense daha karışık geldi net göremedim orada e nabizda daha kolaydı ama bir şekilde sonucu görüyorsaniz çokta önemli değil :) Ben tahlilleri yaptırıp doktoruma söylüyorum oda e nabizdan bakıyor kolay oluyor:)