Gokce222 Merhaba arkadaşlar, 17. Haftamda doktor kontrolünde doktor regenesis max diye bir takviye verdi. Kullanan var mı? Ben de kahvaltıdan sonra aldım mide bulantısı yaptı?
Zynp01 Gokce222 bn kullanıyorum ama gece yatarken içiyorum gündüz içtiğim de oluyor mide bulantısı yapmado
Merveilkcan Gokce222 canım Bende kullandım hatta ben 12. Haftamda kesti bende şuan 19 haftama gi3dim onu kesip demir ve vitamin mineral kombinasyonu verdi şuan onları kullanıyorum . Doktorum regenesis de omega3 var diye kullandırmak istedi 3. Aya kadar ama onu kesip başka ilaca döndüğüm zaman kullanmak istersen kullan zararı yok faydası var hatta doğuma kadar kullan istersen ama gereksiz dedi hem boşuna pahalı ilaç alma gerek yok onun yerine haftada 2 kez somon balık ye ondan daha faydalı dedi şimdi öyle yapıyoruz kuzum
Tbusraaa Gokce222 12. Haftada folik asit ilacını bıraktığımdan beri kullanıyorum canım şuan 38 haftamdayım bende kahvaltıdan sonra içiyorum hiç yapmadı mide bulantısı ama sen belki yeni aldığın içindir alışırsın 🥰
Merveilkcan Zynp01 demekki kişiden kişiye değişiyor ilaçların etkisi bende kahvaltıdan 2 saat sonra içiyordum bulantı olmuyordu ya gece yatarken içmek mantıklı yada yemek yedikten 2 3 saat sonra içmek mantıklı şimdiki ilaçlarda bulantı yapıyor ama ben gece yatarken alıyorum hepsini daha iyi oluyor
Gokce222 Merveilkcan everit canım doğru yapıyorsun ben kahvaltıdan hemen sonra aldım ondan oldu sanıyorum.
bir_pasa_annesi Gokce222 ben kullandım cnm cikolata tadında renginde vitamin ama gebeliktrn önce kullandım bende yapmadı bulantı
ikizannesi2985 Gokce222 ben de 2 aydır kullanıyorum ve doğuma kadar da devam edecekmişim. Kahvaltıdan sonra içiyorum sma hiç mide bulantısı vs yapmadı bana
Snszasla Gokce222 hamilelikten öncede kullanıyordum şimdide kullanıyorum bulantı yapmadı bende ama bünyeden bünyeye değişiyordur belkide canım ama kapsamlı bi vitamin
Gizocan Gokce222 ben de yemek arası alıyorum bulantıyı o şekilde çözdüm. Kahvaltı yapıyorum mesela çay içmediğim kahvaltılarda öğle atıştrmalarında. Bi lokma birşey yiyip ilacı içip hemen yemğe devam ediyorum. Hamile kaldığımdan beri bulantıyı azaltmak için bu yöntemi deniyorum