yumukeller Busra2323 medikalde Zeynep hanım ve Fatma hanım var onlardan birini tercih edebilirsiniz gayet ilgililermis
Betulfatih Busra2323 Zeynep doğan artas diyorum başka demiyorum bayan istediğiniz için erkek olsaydı riskli gebelik ve zorlu hamilelik,hamile kalamama gibi Türkiye’de bayağı bilinen doktorum Sami güngör diyecektim canim
Azizesoran Busra2323 canım ben Elazığ daki kadın doktorları dolaştım hep inan ki. Bunun kadını erkeği.yok. kadınlar bildiğin felaket tellalı. Anadolu’daki medikaldeki hiç bir kadın doktoru önermiyorum. Bosver kadın doktoru. Fethi Hanayı tek geçerim. O kadar gezdikten sonra İşte bu dediğim tek doktor. 22+2 günümdeyim. Yine içinde kalmasın git gör kadın doktorları dolaş ama Fethi beyi de bi gör ne demek istediğimi anlicaksın. Sevgiler….
62fatma Seymalmina merhaba yarın için figen hanima aldım randevu da acaba nasıl ilk defa gdcgm 24 haftalık hamileyim
merdepltkylp Bende Zeynep Doğan Artaş’a gidiyorum. Medical parktaydı ayrıldı oradan. Yeni açılan hastanede artık Mediline hastanesinde. Hastane caddesinde eski sigortanın orada yeni hastane 🤗
Seymalmina 62fatma Ben yazınızı geç okudum kusura bakmayın cevap veremedim. Nasıl memnun kaldınız mı ?
ZehraK23 Büşracm ayse baz dr mz Elazgdan tayini çıktı malesf Çıkmasaydı Çoook hoş bir dr du kendisi diğeriyle alakalı br bilgim yok ama Anadolu da figen armagana gidiyorm bende. Ama teşhis konusunda Cem ve feti Hanayı önerriim Ve orhan özdiller en başta tabi
Bacikoglu Kızlar bisey sormak istiyorum medikal park ’ta nst ücretlimi bilgisi olan yazarsa sevinirim
Busra2323 Azizesoran Yorumunuz için teşekkür ederim 😊 Haklısınız bayan doktora gittim çok pimpirikliydi ısınamadım değiştirdim sami beye gidiyorum şimdilik fethi beye de çok iyi diyorlar