Merhaba anneler ve anne adayları bende bu Doğum hikayelerini okuyunca ben ne zaman yazıcam diye bekliyordum Happy kidse geçmeden size Doğum hikayemi anlatmak istiyorum 40+6 haftalıktım artık ne zaman doğacak diye sabırsızlanıyordum ve psikolojik olarakta stresliydim herkes daha Doğum yapmadın mı ne zaman Doğum diye sorup strese giriyordum perşembe gecesi sadece sırt agrısıyla başladı sancım sabah 6ya kadar sırt ve kasıklarım agrıyordu artık sancılarım dayanılmıcak haldeydi duş aldım ve hastaneye gittik açılmam 3 santimdi ve doktor bebeğin kilolu normal Doğum yapamazsın dedi sezeryana alacaklardı sezaryan için herşey hazırdı suyumu patlattılar sonda serum derken doktor başka sezeryandaydı benim sancılarım çok fazlaydı dayanamıyordum doktor tekrar gelip baktığımda açılmam 7 santim olmuştu ve karar değiştirip normal Doğuma karar verdi biraz daha sancı çektim ve bebeğim dünyaya geldi anda çektiğim sancı Ağrı hepsi bir anda yok oldu ve nasıl sancı çektiğim hatırlamıyordum şimdi 4 gün oldu sütüm yeni geliyor emzirmek biraz zorlu ama emince dünyalar benim oluyor allah hepinize tarımcı olsun Doğum anında bütün hamilelere dua ettim sizde bizleri duanızda eksik etmeyin ❤️
1.