Has1ret Kizlar 39+4 olduk bugun itibariyle ama herhangi bi belirti yok. 35 de kanala girdi demisti doktor 38 de catiya yerlesmis dedi duzensiz kasilmalar bel agrisi nadiren de sancim var. Doktor ne kadar daha bekletir sizce, sezaryene döner mi bu isin sonu
Bktbll Has1ret 39+5 oldum ben canım ne kanala yerleşmiş ne çatıya inmiş bende doğumumu cık merak ediyorum belkide suniyle başlatılıcaz kendi sancılarımız gelmesse yarın ntsye giricem gene ntsde hiç sancım cıkmıyor açılmamda yok bugun koşu bandına cıktım yurudum ev sil süpür yarını merak içinde bekliyorum
efeninannesi5 Has1ret canım bende 39+6 haftalığım hiç bir belirti yok doktor 41. Haftaya kadar bekliyoruz dedi ozaman da bildiğim kadarıyla suni sancıyla başlatıyorlar o da olmazsa sezeryan.hangi hastaneye gidiyorsun
Meriwa Bktbll 😄😄 39 benimde sancı çıkıyo ben hissetmiyorum kanala inmemiş de saçma salak durum dayım 😄😄😄
Has1ret efeninannesi5 yaa bende iki gun sonra kontrole gidecegim doktor bekleyelim der mi bakalim. Ben devlet Hastanesi’ne gidiyorum. 38 de gittim açılmaya falan bakmadi bu gittigimde de ilgilenmezse ozele gidip doğuma orda girmeyi düşünüyorum
Meriwa Bktbll gecen hafta 38 de 65 lerdeydi hissetmedim bi ara 100 oldu hemşire koştu geldi 😄 bi daha çektik devam ederse altdan muayne edicem dedi 2. Ncisinde çıkmadı allahdan gene 65 lerdeydi ama bişey olmadı yani
efeninannesi5 Has1ret bana hiç çatı muayenesi falan yapılmadı açıklığa bakılmadı ama doktorum gayet ilgili ama 41. Haftaya kadar bekliyoruz dedi özele gitsen sezeryan diyecek bence normal sancın bekle sabırsızlanıyoruz ama minnoşların keyfi ne zaman yeterse ozaman gelir🤣 hangi şehirdesin
Bktbll Has1ret devlet canım ntsde sancı cıkmayınca bakmıyor acılmaya doğum anında bakarız diyorlar benim ntsde bebeğin kalp atışları yüksek cıkmıstı o zaman hep muayane edildim gerek duymadıkca bakmıyorlar sonra düzeldi kalp atısları allha sukur taburcu oldum
Has1ret efeninannesi5 ben Kırıkkale’deyim sen nerdesin? Ay bilmiyorum yani tek saglikli olsun da sabirsizlaniyorum yine de koskoca 9 ay gecti su bi kac gun gecmek bilmiyor 😅
efeninannesi5 Has1ret kayseri canım ya gerçekten öyle 9 ay nasıl geçti hiç farketmedim ama şu son günler geçmiyor
Bktbll Meriwa benim hiç çıkmıyor bende hep kagıda bakıyorum doktora göstermeden gene yok diyorum😂bi ara doğurucaz ama ne ara bilemedim🙈🙈
Bktbll Meriwa hayırlısı artık hakkımızda ama inşallah kendi sancımızla doğum yaparız ben öyle dua ediyorum diyorum bi gitmişim hastaneye 5 cm acıklık hemen bir anda diğer acılmalar ve hop doğum😂😂sağlıklıca kucağımıza alırız İnşallah