Yildizzb04 Kızlar en son temmuzun 1 inde adet oldum ve bidaha olmadım 33 günde bir olurdum 40 gün oldu 1 hafta geçti üstünden ama hala olmadım belirti yok hiç test için eşim 3 gün daha bekle dedi inşallah 🤰 hamileyimdir 🤗 o
Snszasla Yildizzb04 inşallah hamilesindir canım canı gönülden diliyorum bunu inşallah sağlıkla güzel haberi alırsın 🥰🤗
Hazalveannesi Yildizzb04 Canım gayette günün geçmiş neden test yapmıyosun varsa kesin çıkar inşaallah vardır🤲🌸🌸
iremgun Yildizzb04 neden 3 gün daha bekliyorsunuz bilmiyorum ama eğer hamileyseniz belki başlamanız gereken ilaçlar olacaktır. Gününüz baya geçmiş🙏 inşallah hamilesinizdir, rabbim gönlünüze göre versin 🙏🙏🙏
zarifkelebek Yildizzb04 inşallah hamilesinizdir. Benimde en son 6 temmuz ama bende test yapmadım. Bende sizin gibi beklemedeyim ama sizin baya geçmiş. Bence siz yapın çünkü vitaminlere falan başlamanız gerekebilir.
askvehuzurum Ben olsam dayanamazdım hemen yapardım insan yerinde duramaz ya yaptır bizede söyle rabbim gönlüne göre versin
Uykulugebe Yildizzb04 bence test için bekleme hemen yaptır varsa çıkması lazım 1 hafta olmuş gecikeli. Hatta eczanedeki 5 TL’lik testler bile gösterir varsa