Kirpapatyasi Ebruaybars yapiyorum ama ise yaramuyo yine de soyleyim. Hurma yuruyus dus ahududu cayi tarcinli su squat
Sevginurrr Ebruaybars cnm sadece bol bol yürüyüş yap derim bn öle yapıyom hurma gibi diye şeyleri hiç denemedim
TugceDmrc Ebruaybars 6 7. Ay dan beri yürüyorum hemde baya baya pilates topudur harekettir 39 olduk 0 açıklık
Merii33 Ebruaybars temizlik yapıyorum çömel kalk işim bitince pilates topunu şişircem 🤭 squat yapıcam ben henüz cesaret edip yapamadım ama perine masajını çok duydum 🤷♀️
Mehtap6134 İlk doğumumda her akşam yürüyüş yaptım çok faydasını gördüm güzel bir doğum da oldu benim için şimdi ikinci çocuğuma hamileyim biraz daha ağırlaştım yürüyüş çok yapamıyorum onun için hurma duş ve Meryem ana otu aldım
Sevginurrr Meriwa aynn ama bnde sadece alt tarafıninda sürekli ağrı gibi baskı oluyor onda başka beltirenli yok
Barkoddg Yürüyüş yaptim bol bol ama hic faydasini goremedim sifir acilmayla 40+5 te hastanedeyim su an fitil verdiler bekliyorum.
Rabikk_ Barkoddg canım yürüyüşün amavı bebeğin kafadının kanala rahat girip rahat bir doğum yapman için. Ve doğum sonrasında daha rahat toparlanacaksın. Eğer şimdi açılmalarına etkisi olsun istiyorsan kasılmaların başladığında bol bol yürü ve çömel. Zaten büyük ihtimalle eben yönlendirvek seni
busrakadr58 Meriwa benim sancılar 60 da Kordon dolanmus boynuna yavrumun iki defa kalp atışları hoşuma gitmedi demiş doktor sezeryan diyormuş
Mehtap6134 Ebruaybars sancımız başlayıp hastaneye giderken Meryem ana otunu suyun içine koyup gidiyoruz ve o açıldıkça bizimde açılmamız gerçekleşiyor doğum kolay oluyor Allah’ın izniyle ama doğum sonrası onu birinin sudan hemen çıkarması lazım o eski halini aldıkça rahim kendiliğinden kapanıyor tekrar