Duygukc Mrv3401 yok canım yapılmadı zaten ayda 1 gidiyordum 13. Haftada gitmiştim en son 17den önce 13. Haftada zaten bayağı erken cinsiyet içinde
Bsrabyrktr95 12+5 de özel de öğrendim bacaklarını açmıştı 😊 20+2 haftaligiz hala aynı erkek dediler değişir mı bilmiyorum. 1 hafta sonra ayrıntılı ultrasonmz var
Duygu4444 12.haftada öğrendim 20 haftalığım hala değişmedi. Erkeklerde pek yanılma payı olmuyor diyorlar 😊
Mrv3401 Duygu4444 bende gittim 13 deyken göstermedi 15 de başka bir yere gittim kız dedi ama hala emin olamadım
Meryemgundogdu2_ Haftama kadar net öğrenemedim ayrıntılı ultrasona girdim o haftamda kesin olarak öğrendim🤓
Ozgevebebegi Biz 16. Haftada gittiğimizde kızım kendini göstermemişti iki deneme yapmıştık yarım saat arayla. Doktorum büyük ihtimalle kız demişti. 19. Haftada detaylı ultrasona gittiğimizde kız olduğu kesinleşti 👧🏻💜
Mom72727 İlk kızımda 14. Haftada kesinleşmişti buna 13te ilk erkek dediler 17de kız 21. Haftada kız olduğu netleşti 😊
21prenses23 Star25 benimle aynı banada 12 haftada %55 dedi artık tutar mı şansa ama net konuşur gibi geldi kız diyorum falan dedi 😃
Tuanazra Haftaya kadar bakmadı bile doktorumuz ki özele gittiğimiz halde. Yanılma olmasın 16da bakarım dedi. 16 da da net söyledi ve değişmedi. Şu an 30. Haftadayiz
ZehraM2 13 hafta da kendi doktorum ve detaylı baktırdığım doktorum artı o hafta bi akşam acillik olmuştum 3 doktor da erkek dedi :) 16. haftada kız dedi doktorum 🙈 yanılma olmaz diyordum oluyormuş🤣