Merveersoy
Merhaba canım rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Evet anne yanı sepetler güzel ama kullanışsız 3 aydan fazla kullanılmıyor. Benim yengem o kadar bile kullanamadı. Yiğenim çok hareketliydi daha 2 aylıkken kendi örtüsünden güç alıp kalkmaya çalışıyordu 🙄 Park yatakta isteğe bağlı tabi ama bana sanki Bebek soguk alacak üşüyecekmiş gibi geliyor hemde görüntü olarak çokta estetik degil. Benden altta 2 çekmecesi olan ilerde ön korumalığını çıkartıp normal yatak olarak kullanabileceğim bir beşik istiyorum dayısı alacak inşallah. Eve çok eşya biriktirmek istemediğim için hem şifonyer hem dolapta almak istemedim kibar 170 boylarında üst kısmı askılık alt kısmı katlamalık bir dolap almayı düşünüyorum. Travel sistem Bebek arabaları da cidden çok hoşuma gitti görünüş olarak hatta e bebekte kampanya vardı hem pusetli hem sabit olarak çıkartıp değiştirebiliyorsunuz. İlk bebeğim olacağı için nasıl kullanışlı olacağı ile hiçbir fikrim yoktu. E Bebek mağazasında Allah ragZı olsun bi çalışan çok iyi aydınlattı bu konuda.. hatta arabadan bebeği düşürenlerin şikayetlerini gösterdi. Yatak kısmının rahatsız olduğunu, açıp kapamaya uygun olmadığını vs vs bir sürü olumsuz şeyler sıraladı bizde vazgeçtik ve kafamızdaki nasıl bir konfor arıyoruz sorusu şekillendi. Ve daha yeni civilde istediğim özelliklerde kraft un bir arabasını buldum hemde 750 tl hemen aldım 😍