pinaryg Merhaba benim son adet tarihine göre 6+3 teyim bugün doktora gittiğimde 4+4 cıktı hangisine bakmamız gerekiyor ben anlamadım yardımcı olursanız sevinirim 🥰
Gokalpozgee pinaryg sorma ya, bende 7. Haftaya kadar bekledim kalbini duyarım diye gittim ultrasonda 5 haftalık çıktı geç döllenme dedi doktorum. Ben adet tarihine göre bakıyorum çünkü haftasını yakalıyor
MYstryy pinaryg cnm bnm nrmalde son adet tarihim 6 mayis fakat gec yumurtlamaoldu adetlermde dengesiz oldugundan 18 mayisi baz aliyoruz suann gunu gunune gidiyor
Epifenomen pinaryg şuan son adet tarihini baz almanız gerekir. İlerleyen haftalarda haftasını yakalayamazsa doktorunuz zaten bebek haftasını düzeltecektir. Düzeltilmiş adet tarihi(DAT) diye söyler size zaten ama onun için biraz ilerlemesi en azınsan 2 ölçüm daha yapılması gerekir😌
Feyza09 Ultrason, bende polikistik över vardı adet aralıkları baya uzundu son adet tarihim 5 Aralık olmasına rağmen gittiğim tüm doktorlar geç döllenme 25 Aralık görünüyor dediler yani usg doğru