Mervem345678 Kızlar dün diş ağrısı için Dişçiye Gittim dolgu falan yapamm dedi antibiyotik yazdı augmentın kullanan oldu mu acaba bu arda 30+3 haftalığım zararı olur mu?
Ysmnatl Mervem345678 ben kullandım bı.kutu dişimi çektirdim doktorum bı sıkıntı görmedi kullanabilirsin dedi
hnrgns Mervem345678 ben de kullandım bı kutu dişimi çekti doktor doğum doktoru hiçbir sıkıntı vermez bebeğe dedi
Manyakcadl Mervem345678 ben kullandm cnm hatta dişimi de çekmeleri gerekiyordu çekmedi🤦🏻♀️ Şimdi doğumu bekliyorm, doğsun da çektireym diye..
Dzeyy Mervem345678 valla ben ilk hamile kaldığımda boğazlarım iltihaplanmıştı ozaman vermişlerdi kullandım çok şükğr bi sıkıntı olmadı zaten çok kullanmamaya çalıştkm nolur nolmaz diye geçince hemen bıraktkm
Ysmnatl Mervem345678 bende korkmuştum ama dis ağrım o kadar kötüydü ki en zor bir haftami geçirdim doktorumda rahatlattı beni kurtuldum sonunda iki günun once cektirdim
Bebisimmm Kızlar bu antibiyotikte ne gibi etkiler yaşadınız ben bir kere içtim bir tane yataklara attima kendimi şu anda farenjitim var sırf bu yen etki korkusuna doktora gitmiyorum