Eslem 36 haftadayım ve kontrole gittiğimde kilo almadığını öğrendim.. 2600.. Böyle olan varmı? Daha sonra toparlar mi ? 😢😢
Mutlu Eslem canim ben 35 in sonundayim benimkide cok kucuk 2300 civari malesef ki senin suan 2600 normal saniyorum cok cok az kilo farki var onuda toparlar
Retina Eslem benimkide 32 haftada 2600 doktor şekerden şüphelendi sürekli açlık tokluk için kan istiyor;( azıda üzüyor çoğuda;( toparlar 2 haftada merak etme kilısu normal zaten gene doğar en az 3300 falan siz kaç kg doğmuşsunuz
Glsmumul Eslem üzülme canım benimkide 34ün basında 2200 cıktı. Bizimde minyon zayıf 😐 36 da kontrolümüz olucak sabah akşam bende pekmeze başladım keçi sütü keçi penyiri tüketmeye başladım bide et ögünümü arttırdım. Inşallah toplarlar bebişlerimiz
Gmst Eslem ben de 36 haftada gittigimde 2620 di. hic bir sorun yok dedi doktorum. Bence normal. Bir sorun gostergesi degil yani. Her sey yolunda ve saglikliysa normsl bi kilo. Baska bebeklerle hamileliklerle sakin kiyaslama. Bunu bi sorun gibi lanse eden olursa da kulak asma sakin. Her bunye farkli. Hic strese sokma kendini. Saglikla dogsunlar insallah.
Gulsen55 Dert etme canim minyon bebektir.. yani Allah saglik versin yeterki. Ablam 2700kilo dogmus, simdi 170boy kilosu 65 masallah yani 😆 ben 3500kg dogdum ama hamilelikten once kilom 50 idi boy ise 167 kisiden kisiye degisir. Dogduktan sonra alir
deletedmom351 Canım zayıf olması hiç sorun değil yeter ki sağlıklı olsun bence 38haftalık yada 40yakın doğurursan daha da kilo alır belki 3 kilo bile olur ama olmasa bile zayıf bebekler her zaman daha iyi toparlar kafana takma. Kilo aldırıcı şeyler ye doğuma kadar inşallah daha iyi olur.
Glsmumul MKES faydası oldumu pekmezin gerçekten bizimde minyon bebeğimiz bende iki haftadır sabah akşam yemeye başladım inşallah ise yarar
MKES Glsmumul bi haftada 140 gr aldi cok sukur bizim iki hafta gerideydi gobek cevresi ve kg da azdi simdi duzeldi gunde kki muz badem pekmez bol yogurt yiyerek gecti ama en cok pekmez bnce
Rabiaak81 38+4 günlük benimde 3 kilo civarı demişti 4gun önce doktor minyon bi Bebek dedi doktor diğer oğlum 3 buçuk doğmuştu dogunca alıyorlar
FatmanurSaratEvin Bende bu gün gittim 36+4 bu gün şaşırdım üç haftada ne kadar az kilo almış die doktorum baya moral verdi . Ne güzel işte normal Doğum olacak çatlağın yok kilon iyi bebek de 2650 ona da iyi dedi büyük olsa nolucak bide onu doğurması var falan baya konuştu gerçekten öyle büyük doğuran arkadaşlarımda var küçük de sonuçta küçük doğan daha önde kilo gelişim ve ne yaparsak yapalım genetik faktör die birşey var allah sağlıklı bebekler doğurmayı nasip etsin yeter👌🙂
Gulya Eslem ayniyizz seninle kilo hafta bakimindan... merak etme doğuşa kadar 3300 olucam.. zayif bebekler daha çabuk büyüyor unutma ablam... ama kilolu bebeler sanki lass gibi oluyo çabuk hasta olluyo
Anm Eslem şimdi bir programda baktim canm normal bebekler 36 haftasinda tam 2600 gram olmalı☺ sıkma canını🤗
AyseSapmaz Eslem toplar daha canım doğuma kadar benim oğlum ultrasonda son olcumde 3kilo 300 gram civarı çıkmıştı ama 2900 dogdu hemen toparlıyor merak etme