Minik2829 Merhaba guzel bayanlar haftaya emine aydından detayli ultrason icin randevu aldim.660 tl ymis.gidenler yorumlarini paylasabilirmi.? Genel anlamda yorumlar güzel ama tereddütte kaldim.resim video vs veriyormu merak ettim?
nuran6024 Minik2829 resim ve video veriyor ben gittim kadın çok tatlı biri baya birde kontrol etti bütün her yerini ☺️
Asn Minik2829 emine hanım cok tatlı ve iyi bir doktor ayrıntılı inceliyor ve anlatıyor memnun kalırsınız
Minik2829 nuran6024 Teşekkur ederim.bende googleden biraz arattim genel anlamda memnunlar. normaldede çamlica medipole zeynep hocaya gidiyorum.kendiside bu doktoru önerdi.ama ben yinede bi tekrar gidenlere sormak istedim😊
Aybus Tereddütte kalacak hic bisey yok canım inan bana emine hanim var inanılmaz iyi bir doktor cok pizitif 🥰 ben gittigimde detaylı ultrason hic bitmesin istedim resmen o derece keyifli gecti 🤗 resim ve video da veriyor bu arada.
Minik2829 Aybus şimdi daha çok merak ettim valla canim😊 ozaman haftaya kesinlikle gidiyorum..insallah hersey guzel geçer
Minik2829 nuran6024 bende zeynep akçoltekine gidiyorum😊 hastaneden ve doktorumdan çok memnunum.insallah dogumlarimizda kolay gecer🙈
nuran6024 Minik2829 amin inşallah ☺️ Benim son 11 günüm kaldı bakalım yarın kontrole gidicem tekrar ne diycek merak ediyorum ☺️