Tugce1803 dilanamac Kalp atışını duyduktan sonra söylemeniz lazımdı. Tetanoz aşısı da olmadınız o zaman? Gidip bir an önce söyleyin.
Ebru-isil dilanamac söylemelisin.Hem onlar ceza alıyorlar hem de senın ve bebeğin kontrol ve bilgileri onlarda olmalı.
Rehile dilanamac Söylemeyince cezasıda var.hemde aşılarınız olucak 24 25 Haftada Onnar size tarih vericek Bir azn önce söyleyin ben Kalbini duyunca direk aradm yani
MiniKaya dilanamac canım bildir biran önce aşıların ve takibin yapılıyor sonrasında bebeğin doğduğunda bebeğinin aşıları ve takibi için gerekli
SerifeMuzaffee dilanamac söylemen lazım canım tetenoz zamanın gelmiş takip yapiyorlar daha bu haftadan sonra aylık rutin kontroller yapıyorlar ve doğumdan sonra çocuğun için aşıları sağlık ocağı yapıyor diye biliyorum gebe kalınca bildirmen lazım diye biliyorum
honeybooble dilanamac söylemelisiniz, ben gittiğimde aksi bir durum olur gebelik sonlanırsa o zamanda bilgilendirmeniz lazım demişti bana hemşire, sağlık bakanlığına bildiriyoruz demişti gebelik başlangıcını
ecembugra53 dilanamac kesinlikle söylemeniz gerekiyor onlar sizi takip ediyorlar herseyime bakılıyor aşı var tetanos aşısı