Deletedmom328 EsraUmt valla kremi sür dedi doktor günde 3 defa emzirirken üzerine kapağı kapat dedi hiç sorun olmadı
Sumeyye17 Busra4122 canım kullanma kılavuzu ile gönderiliyor sanırım internetten baktım bende gebelikte 2 3 saat takılı kalabilir yazıyordu
Deleted5544 Busra4122 ben 37. haftadan sonra günde 2 saat taktım doğumdan sonra sadece emzirirken cıkardım hep takılı durdu etkisi o zaman oluyo cünkü bide lansinoh gibi kremlerle aynı anda kullanmayın etkisi azalıyormus
Deleted5544 Sumeyye17 genelde 2 günde kargoya veriyolar genel hız ptt şubesine bağlı bazıları cok erken getiriyo bazıları cok gec
Zeynepoz Sumeyye17 ben geçen gün trendyoldan aldım silvernurse yerli marka 169 tl idi dün 195 tl olmuş hızlı teslimat yalnız göğsünüz büyük ise 90 ve üstü xl tercih edin bu sipariş verdiğim de beden seçeneği yoktu standart biraz küçük geldi ben 80 giyiyorum bana olur. Kesesi ile birlikte geliyor içine bir de kuru lavanta koymuşlar bir de kullanma kılavuzu
Sumeyye17 Zeynepoz teşekkür ederim canım e bebekten sipariş verdim silverina inşallah hızlı gelir fayda eder
rumeysa-98 Peki ayar olarak hangisi daha iyidir 999 ayar da çıkmış sanırım, 925 liklerde aynı faydayı sağlar mı?
Kapalikutu Üç dört gün önce trendyoldan silvermoon 999 ayar 180 TL ye almıştım ama Hepsiburada İndiirm kodu gelmişti 150 ye geliyordu trendyoldan aldığımı iade ettim şimdi Hepsiburadadan sipariş verdim ☺️ 925 ayarlarla aynı fiyata denk geldi hemen hemen 🤷🏼♀️
Akfirat Sumeyye17 silverina aldım bende.tavsiye üzerine.şuan bir kaç yerde indirimde.kullananlar hep memnun.silverette çok pahalı geldi bana.ona vereceğim paraya göğüs ucu kremi, silverina ve başka eksiği aldım.çünkü eksikler al al bitmiyor.
Sydnrtrl Sumeyye17 ben silvernurse aldım 190 gibi bişeydi indirimliyken trenyoldan almıştım henüz kullanmadım ama kullananlar bu markadan memnun☺️
Akfirat Sumeyye17 yok daha kullanmadım ama güzel ürüne benziyor.şuan kaşıntı ve çatlama yok.34.haftama girdim.doğuma 1 hafta kala kullanmaya başlamayı düşünüyorum