selin4141 ebru-33 30.haftamin sonunda başladı 34 olduk devam ediyor maalesef o kadar şey kullandım valla hepsi boş olacağı varsa engel olamıyorsun
Yesmckmk Benim 30 da başladı ufaktan sonra durdu şimdi 36yım karnım yırtılmadı ama hafif kasıklarda ve belimin yanların da var 😒🙈🤷🏼♀️
Merveyunus31 ebru-33 benim hiç yoktu 35. Haftada başladı ama nazar etti kem gözlü ebem ve doktorum 🤷♀️😂 çok az var ama yine de var yani
kedilervekaranfil ebru-33 39+6 olduk çok şükür çatlak oluşmadı. Normalde çok kuru bir cildim vardı kesin çatlarım diyordum
Selinodemis01 ebru-33 8. Ayın sonlarina doğru olmaya basladi gobek deligi çevresinde cok değil ırsi oldugu soyleniyor annenizde varsa sizdede olma ihtimali yüksek
Yesmckmk ebru-33 bende korkuyordum ama kaçınılmaz son bana da uğradı 🤷🏼♀️🙈 şimdi tek derdim inşallah böyle kırmızı kırmızı kalmaz da beyazlar diyorum
Selinodemis01 ebru-33 sendede zor catlar o zaman gerci bebegin kilosuna hareketine iç karninin büyük olup olmamasınada bağlı yani anca yaşayıp göreceksin güzelim
Happydef Yesmckmk bir sure kırmızı duruyor ama sonra beyazliyor canim ablamda fena catlamisti ama beyazladi 😂