1994ozg Kızlar ya 10dk önce uyurken bi anda burnum kanamaya başladı hayatımda ilk defa. Aktı bi süre şimdi sadece içeride kan var hissettiğime göre. Ne yapmalıyım geri uyusam bi sıkıntı olur mu neden olur bu ya 36 haftalık oldum artık yani
UrasEgeninannesi 1994ozg hamilelikte genişleyen damar yapılarına bağlı olarak burun kanamaları da olabiliyor normal diyor doktorlar çoğu kez. Ama bi tansiyon da bakmanı tavsiye ederim her ihtimale karşı yüksek mi diye. Geçmiş olsun canım 🌸
DilanDag 1994ozg benimde üçüncü ve dördüncü aylarda üç dört kez kanamam olmuştu doktorum tansiyon takibi yap onun dışında arada kanıyor olması normalmiş geçmiş olsun
RabiaMG 1994ozg benim 3 4 aylikken oluyordu. Bi gece bende burnum kanarken uyandim bas agrim falan olmadigi icin korkmadim doktorum kan fazlalastigi ve damarlar genisledigi icin oluyor dedi 😊 bas agrisi falan olsa tansiyondan korkardim tabi yoktu ama bende
1994ozg UrasEgeninannesi çok sağol canım🌸 hiç yüksek çıkmadı bugüne kadar evde de ölçemiyorum :/ geri uyusam bi sıkıntı olmaz di mi ya ne yapılır hiç bilmiyorum 😕
UrasEgeninannesi 1994ozg kafanı hafif öne doğru eğip ense kısmına 5-10 dk soğuk uygulama yapabilirsin. Eğer çok aşırı kanadıysa be olur ne olmaz diye doktoruna mesaj da atabilirsin. Baktın devam ediyor bekleme doktoruna git 🐣
1994ozg UrasEgeninannesi yok canım durdu uzun sürmedi de yatmak genelde önerilmiyor ya kanamadan sonra onu merak ettim
UrasEgeninannesi 1994ozg benimde kanar durup dururken ara ara. Endişelenme olabiliyor. Tansiyon baktır sadece. Ensene buz koyup biraz bekle. 15-20 dakika sonra geri yataraın kafanı yüksek bir yastığa koy başın daha yukardanolaun sadece 😊
1994ozg RabiaMG bende de baş ağrısı vs yok çok şükür. Son ayım olunca biraz korktum aslında normalde 1. Ve 2.trimesterda olduğunu duymuştumda işte
1994ozg UrasEgeninannesi hep yüksekte yatıyorum ama iyice yükselticem canım dediğini yapayım çok teşekkür ederim 🥰